|
Může se stát, že, lPoté, co jste dali ruku tam, kam byste neměli, byl váš stůl dekonfigurován. Pro vrátit se k původnímu nastavení, bude nutné úplně smazat složky, kde jsou uloženy konfigurační soubory GNOME, aby je GNOME znovu vygenerovalo. |
Upozornění: Následující postup vymaže všechna vaše nastavení GNOME!
kroky
1.- Stiskněte Ctrl + Alt + F1
2.- Zadejte své uživatelské jméno a heslo.
3.- Vymažte nastavení GNOME
rm -r .gnome2 .gconf .gconfd .metacity
4.- Restartujte váš počítač.
sudo reboot