Deaktiver / aktiver automatisk fejlrapportering i Ubuntu

Fejlmeddelelse i Ubuntu

Vi ved allerede, at det fra Ubuntu 12.04-version er aktiveret som standard Apport Error Reporting-tjenesten fra boot og viser således fejlmeddelelser fra tid til anden, når der er sket noget i distributionen. Muligvis hjælper disse fejl os med at vide, om der sker noget i vores distribution, men måske finder andre brugere dem irriterende og ønsker ikke at se dem. For begge har vi en løsning med denne enkle vejledning ...

Pop-ups rapporterer ikke kun det problem, der er opstået, de tjener også til rapporter problemet til udviklerne, og at de får relevant information om, hvad der skete for at debugge systemet. Ikke alle rapporterer fejlen, faktisk på grund af det store antal brugere i Ubuntu er det sandsynligvis ikke meget nyttigt at rapportere den, fordi der allerede er mange andre brugere, der tidligere har rapporteret det og allerede arbejder på det.

I de fleste tilfælde betyder ikke, at det kanoniske system er seriøst eller at det ikke fungerer, men blot er informationsbeskeder, og systemet fortsætter med at fungere korrekt. Også, hvis du vil reducere mængden af ​​disse typer meddelelser, råder jeg dig til altid at holde systemet opdateret. Det garanterer ikke, at de ikke vises, men i det mindste vil de fejl, der er blevet rettet med patches, ikke længere hjemsøge dig ...

Uanset om du vil aktivere det, fordi du tidligere har deaktiveret det og ikke kan huske, hvordan du starter det igen, eller hvis du vil sige farvel til det og ikke have disse meddelelser sprunget igen, kan du manipulere apportfejlrapportering fra terminal:

til aktivere det:

sudo service apport start

til deaktiver det:

sudo service apport stop

Husk at du også kan gøre det med systemctl fra systemd. Hvis du vil have mig til det deaktiver fra boot, det vil sige, når du starter igen, vil den ikke være aktiv igen:

sudo nano /etc/default/apport

Og når vi først har filen åben med editoren, ændrer vi linjen "enabled = 1" til "enabled = 0". Og det vil være permanent, når vi gemmer ændringerne med Control + X og Y.


Tilføj som foretrukken kilde i Google