|
Saattaa käydä niin, lKun olet asettanut kätesi sinne, missä sen ei pitäisi, työpöytäsi on määritetty uudelleen. Varten palaa alkuasetuksiin, on tarpeen poistaa kokonaan kansiot, joihin GNOME-määritystiedostot on tallennettu, jotta GNOME voi luoda ne uudelleen. |
Varoitus: seuraava toimenpide tyhjentää kaikki GNOME-asetukset!
portaat
1. Paina Ctrl + Alt + F1
2.- Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.
3. Poista GNOME-asetukset
rm -r .gnome2 .gconf .gconfd .metacity
4. Käynnistä tietokone uudelleen.
sudo uudelleenkäynnistys