NIKON COOLPIX P7000 CAMERA

Kamera paling apik

Ing kene kita tampilake kamera digital anyar iki, nduweni tampilan kamera klasik, kapasitas kamera kompak lan respons kaya kamera SLR digital sing uga diarani DSLR (Digital_SLR).
Panggunaan kamera digital ditujokake kanggo kabeh wong, utamane kanggo fotografer sing pengin duwe kontrol absolut ing fotone, amarga kualitas gambar profesional, lan sing paling apik yen kamera iki ora mokal.

Napa kamera sing paling apik? Apa sing digoleki?

  1. Kompatibilitas
    Iki duwe pangukuran 114.2 x 77.0 x 44.8 mm (ora kalebu bagean sing nonjol) lan bobot 360 gram (kalebu batere), Kita ora bakal nggawa ing kanthong, utawa paling ora ing kanthong celonone, nanging apa kanthong ing kanthong jas lan luwih portebel tinimbang kamera SLR kanthi lensa.
  2. Otomatis luwih elek uga manual.
    Mirip karo kamera SLR, kamera iki duwe macem-macem opsi PSAM klasik sing nawakake mode motret ing ngisor iki:
    * (P) Programmode: Sanajan otomatis, ngidini ngganti sawetara opsi yen ora wareg karo pilihan kamera dhewe.
    * (S) Shutterprioritymode: Sampeyan milih kacepetan rana lan kamera menehi ganti rugi karo aperture sing cocog kanggo kacepetan kasebut.
    * (A) Apertureprioritymode: Sampeyan milih aperture diafragma lan kamera menehi ganti rugi kanthi kacepetan rana sing cocog karo aperture kasebut. Mripat (A) ora ateges "Otomatis"
    * (M) Mode manual: Sampeyan milih aperture lan kacepetan.
    * Mode otomatis: Apik banget yen sampeyan pengin wong potret sampeyan tanpa nyusahake nyawane, mesthine kudu ala banget supaya gambar sing cukup ora bakal metu. * Moviemode: Kanggo ngrekam video
    * Scenemode: Yen sampeyan pengin kamera nggunakake opsi sing wis diinstal sadurunge kanggo kahanan khas (potret, mujur nengen, interior, srengenge, ...)
    * Wengi Swara Sithik: Kanggo njupuk potret ing kahanan sithik.
    * Pangguna 1/2/3: Kanggo nginstal sadurunge pilihan sing disenengi tanpa kudu rebab karo menu nalika pengin digunakake.
  3. Pamirso Langsung
    P7000 nduweni layar LCD 3-inci 921,000 piksel, bisa digunakake kanthi apik lan visibilitas apik sanajan ing sinar srengenge langsung, uga duwe jendela bidik optik. Babagan cilik lan yen sampeyan ngati-ati, irung sampeyan bakal sidik ing layar LCD. Jangkoanane mung 80% sing kudu dipikirake nalika nggawe foto. Yen ngono, sawetara kamera kompak sing nyakup viewfinder iki saiki lan isih migunani tumrape, luwih-luwih yen efek zoom uga katon ing viewfinder lan ana tombol koreksi diopter yen gambar kasebut kabur.
  4. Sepatu panas kanggo lampu kilat eksternal
    Lampu kilat sing dipasang kamera nduweni kualitas sing bisa ditrima. Rentang kasebut yaiku 0.5 - 6.5 m kanthi sudhut amba lan 0.8 - 3.0 m kanthi zoom. Kajaba iku, dipasang ing sisih lan ora mung ndhuwur lensa, umume ngilangake masalah mripat abang.
  5. Resolusi 10 MegapikselKanggo kabeh kamera kanthi 14 megapiksel, Coolpix - P7000 taruhan 10 megapiksel lan résolusi sing luwih diukur, saéngga bisa ningkatake kualitas gambar sing dipikolehi.
  6. Jarak fokus:
    7x Zoom and Wide Angle (28mm)
    Kanggo umume, zoom penting banget, saengga P7000 duwe lensa sing tekan 21 mm.
  7. Sensitivitas ISO dhuwurNikon P7000 nganti 6.400 lan uga kalebu pilihan sing diarani Hi 1 sing tekan 12.800.
    Nganti 400 level swara prakteke nul, saka 400 nganti 800 iku endhek banget lan kanggo level sing luwih dhuwur cukup lumayan lan bisa diilangi kanthi gampang mengko. Amarga iku, nganggo kamera iki sampeyan bisa njupuk gambar ing kahanan sithik sithik tanpa nggunakake lampu kilat lan kanthi kualitas sing bisa ditrima.
  8. Video HDCoolpix P7000 ngidini sampeyan ngrekam video nganti 1280 x 720 (24 bingkai per detik) kanthi swara stereo. Dawa maksimal video (kanthi ijin kertu memori) nganti 29 menit.
    Yen dibandhingake karo Canon Powershot G12, duwe sawetara kaluwihan:
    - Ndhukung mikropon eksternal kanggo nambah resepsi swara.
    - Ngidini sampeyan nggunakake zoom lan gambar sing stabil sajrone ngrekam tanpa kabur.
    - Ngidini klip maneh
    Siji, bisa uga ana tombol sing ilang tinimbang tombol independen sing ngidini sampeyan miwiti ngrekam video kapan wae tanpa kudu ngakses mode iki kanthi mbukak mode utama, tombol sing akeh kompak. Beda karo sing kedadeyan ing kompak liyane, ing kene video kasebut nduweni peran sekunder babar pisan. Iki minangka tambahan kanggo pilihan fotografi, protagonis asli saka kamera iki.
    Video kasebut disimpen ing format QuickTime (H.264codec.) Lan bisa dideleng ing layar bermutu amarga duwe sambungan HDMI.

Saking kabeh iki lan luwih akeh, aku nyeluk sing paling apik !!!!!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.