Cara mine Dogecoins (Instalasi lan panggunaan)

ing virtual duit Dheweke dadi mode akhir-akhir iki, sing paling populer yaiku:

Nanging kita bakal fokus ing utamane:

Dogecoin

doge

Napa swarane kaya meme kanggo aku? ee

Amarga adhedhasar meme Internet sing populer «WestinKang asu Shiba inu. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan kunjungan mata uang: dogpedia Wikipedia

Penambangan ing Linux (Disaranake digunakake ing sistem x64):

Kanggo tambang, kita kudu nginstal katergantungan ing ngisor iki:

  • penting banget
  • libcurl4-openssl-dev

Ing Ubuntu utawa turunan (Mungkin bisa digunakake ing Debian):

$ sudo apt-get install build-essential libcurl4-openssl-dev screen

Kita ndownload paket nganggo SRC:

$ wget http://sourceforge.net/projects/cpuminer/files/pooler-cpuminer-2.3.2.tar.gz

Unzip .tar.gz:

$ tar -xzf pooler-cpuminer-2.3.2.tar.gz

Bukak folder cpuminer-2.3.2:

$ cd cpuminer-2.3.2/

Gawe Makefile:

$ ./configure CFLAGS="-O3"

Nyusun:

$ make

Layar mlayu:

$ screen

Miwiti penambangan!:

$ ./minerd --url stratum+tcp://dogeu.nut2pools.com:5585--userpass usuario.worker:contraseña

Sampeyan kudu ngganti «pangguna» «pekerja» lan «sandhi, kanggo iki menyang situs web ing ngisor iki lan ndhaptar: Kaca Registrasi

Sawise didaftar, kita kudu terus verifikasi akun nganggo email sing bakal tekan akun sampeyan. Sawise akun wis divalidasi, kita mlebu.

Sampeyan bakal nemokake ing Dashboard, ing kene kita bakal ngetik bagean My Workers, ing Workers, aku bakal nggawe Worker kanthi jeneng lan sandhi sing dipengini. Sawise rampung, kita terus ngatur perintah ing ngisor iki:

$ ./minerd --url stratum+tcp://dogeu.nut2pools.com:5585 --userpass usuario.worker:contraseña

Kita ngganti "pangguna" dening pangguna sing digunakake kanggo ndhaptar ing nut2pools, "pekerja" kanthi jeneng Worker sing digawe sadurunge lan "sandhi" nganggo tembung sandhi saka Worker NOT saka pangguna.

Siap! Sampeyan wis nambang, sampeyan bisa ndeleng jumlah Dogecoin ditambang ing Dashboard

Tambang ing Android:

Kanggo mine ing Android, kita bisa nginstal app ing ngisor iki saka Play Store:

panambang droid

Sawise diinstal, kita bakal mbukak situs web ing ngisor iki lan ndhaptar: Kaca Registrasi

Sawise didaftar, kita kudu terus verifikasi akun nganggo email sing bakal tekan akun sampeyan. Sawise akun wis divalidasi, kita mlebu.

Sampeyan bakal nemokake ing Dashboard, ing kene kita bakal ngetik bagean My Workers, ing Workers, aku bakal nggawe Worker kanthi jeneng lan sandhi sing dipengini.

Sawise rampung, kita mbukak DroidMiner.

Ing «URL Kolam Renang» kita lebokake:

stratum+tcp://dogeu.nut2pools.com:5585

Ing "Jeneng pangguna" sampeyan nyelehake jeneng pangguna kaca sing wis sampeyan dhaptar sadurunge, sawijining periode lan jeneng Pekerja sing digawe, Contone: user.worker

Ing «Sandhi» sandhi saka Buruh Ora pangguna.

Ing «1», pilih nomer intine ponsel sampeyan.

Pilih pilihan «LTC / DOGE / XPM» banjur tutul «Start»

Rampung, sampeyan lagi mining! sampeyan bisa ndeleng jumlah Dogecoin ditambang ing Dashboard

Uga ana kemungkinan penambangan Dogecoin ing MS Windows, nanging amarga blog iki minangka Piranti Lunak Gratis, kita ora menehi prosedur kasebut. 😉

Pss alamat Dogcoinsku 🙂 DAQVhckjg72YsLWXTGUqzu46gbH9Phcq79


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

37 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   enggal ngandika

    Menarik topik Mata Uang Virtual iki. Amarga aku ora ngerti babagan ekonomi, aku ora ngerti kepiye carane bisa duwe regane. Apa ora prelu didukung, umpamane ing emas utawa metalik?

    Aku wis mesthi nate krungu babagan Bitcoin, nanging aku ngerti manawa isih akeh alternatif .. Aku kudu mriksa luwih jero babagan prekara iki.

    Aku uga ngerti manawa "penambangan" kepengin weruh banget. Apa ora ana watesan? Apa aku bisa entuk dhuwit tanpa wates?

    1.    diazepam ngandika

      Secara teoritis kasebut nduweni watesan. Intine yaiku titik sing bisa ditemokake yen dhuwit ora bisa "digawe" maneh saka hawa sing lancip.

    2.    Fedorian ngandika

      Saiki kabeh mata uang, virtual utawa ora, mung ana regane amarga ana wong sing percaya yen regane, lan nampa pembayaran kanthi mata uang tartamtu amarga dheweke yakin manawa ana wong liya sing bakal nampa dhuwit kasebut kanggo menehi barang utawa layanan . Spekulasi murni, wah.

      Mangkene artikel sing apik banget sing nerangake apa kaunggulan utama mata uang tradisional tinimbang sing virtual:

      http://politikon.es/2014/01/07/del-valor-de-una-moneda-y-el-problema-con-bitcoin/

      1.    drark ngandika

        "Dheweke mung regane amarga ana wong sing percaya yen regane, lan nampa pembayaran kanthi mata uang tartamtu amarga dheweke yakin manawa ana wong liya sing bakal nampa dhuwit kasebut kanggo menehi barang utawa layanan"

        Dhuh! Persis kaya karo koin nyata ...
        Ora ana sing ngetutake standar emas, utawa liyane. Cadangan sing didhasarake (sumber "kapercayan") minangka mata uang liyane "mesthine" luwih kuat ...

        1.    Fedorian ngandika

          «Dina iki kabeh mata uang, virtual utawa ora ...»

          1.    Hector Quispe ngandika

            Saiki kabeh mata uang virtual. (virtual dudu komputasi murni)

    3.    IGA ngandika

      Tambang padha karo nggarap dhuwit recehan. Sampeyan menehi bagean saka kapasitas komputasi menyang jaringan mata uang kripto, supaya bisa nindakake bisnise, lan baline dheweke mbayar nganggo mata uang kasebut. Paling ora aku wis ngerti.

    4.    FGuard ngandika

      Hai Elav, biyen dhuwit recehan larang karo logam sing digawe lan penipuan logam kasebut bisa nyebabake bangkrut ing saindenging negara lan akeh kerusuhan. Sabanjure, koin kasebut wiwit didhasarake karo standar emas, sing artine saben koin "regane X peso emas" nanging wiwit krisis minyak ing taun 1973 (nalika sampeyan isih bocah xD 😛) koin kasebut ora kudu duwe Nilai sing didhukung dening apa-apa, kabeh iku spekulasi lan "kapercayan manawa negara sing ngetokake sekuritas bakal mbayar sampeyan." (Iki banget, ing ndhuwur lan aku ora menehi saran supaya maca ing wikipedia amarga topik iki ditulis kaya bokong).

      Amarga kabeh ekonomi saiki adhedhasar dolar, Amerika Serikat bisa mbiayai awake dhewe kanthi biaya devaluing mata uang kanggo mbayar utang. Sing umume diarani "tiket cetak." Nanging, amarga sisa mata uang kabeh adhedhasar dolar, mula dipeksa devalue supaya ora larang banget ing pasar. Kanggo menehi ide, Uni Eropa, Jepang lan AS wis nyithak tagihan pirang-pirang taun nganti pirang-pirang taun tanpa mandheg amarga nyoba supaya mata uang tetep stabil ... nanging ing sawijining dina iki bakal njeblug lan sampeyan mung bakal nyisihake ing Kuba amarga ora duwe ekonomi kaya pasar kasebut (lan sampeyan bakal bisa ngeculake sampeyan).

      Kurang luwih.

  2.   silzul ngandika

    Tambang bisa ditambang apa sing wis diprogram ing algoritma mata uang, ing wiwitan mula akeh sing ngasilake sawetara sumber daya lan luwih akeh sumber daya, watesane saya tambah sithik.

    Ora ana mata uang sing nduwe dukungan nyata nanging fiktif, tegese kapercayan sampeyan ing negara sing nerbitake utawa organisasi. Dolar wis puluhan taun maneh ora ngetutake standar emas lan liyane.

    Muga-muga aku ora nggawe kesalahan teknis. Aku ora trampil ing babagan kasebut.

    1.    pandev92 ngandika

      Ora kaya sing sampeyan ujarake, mata uang minangka aturan umum adhedhasar faktor kepercayaan sing digawe dening ekonomi sawijining negara, nanging regane uga dikontrol dening negara, conto sing jelas yaiku nalika Obama ngandhani presiden China supaya lunga kanggo devalue mata uang kanggo seneng ekspor, utawa bab sing padha karo Venezuela kanthi ngetrapake devisa. Conto liyane sing jelas yaiku ing tengah-tengah krisis ing zona Euro, kurs yen yen Euro mudhun dadi sejarah paling ngisor, kabeh adhedhasar kapercayan sing digawe dening zona utawa negara kasebut, lan dhukungan ekonomi.
      Bitecoins adhedhasar mung apa pangguna pengin utawa ora, kapentingan sing diwenehake ora sebanding karo mata uang nyata.

  3.   Alberto ngandika

    Mung rong keraguan: 1) Algarisme sing bakal kita tuntas kanggo njupuk Dogecoin iki digunakake kanggo apa? 2) Apa antarmuka grafis kanggo KDE?

    1.    carlisle ngandika

      Yen bisa digunakake, akeh perkara ... investigasi 😀
      lan aku kepengin ngerti kenapa sampeyan pengin antarmuka grafis?

  4.   Wada ngandika

    Wah! Akeh Dhuwit, Dadi Sugih

  5.   HaPK ngandika

    Aku wis suwe nambang Dogecoin, nanging nggunakake cgminer tinimbang cpuminer (njupuk kauntungan saka kasunyatan yen aku duwe GPU AMD: D) [akeh koin, kaya crypto, akeh crypto]. Yen sampeyan pengin, aku bisa nerangake kepiye cara mine.

    Dadi, apa sampeyan ora ngerti cara sing luwih gampang kanggo nduwe dompet Dogecoin ing linux tanpa kudu ndownload lan nyusun langsung saka Git? Muga-muga ana gudang ... Ah ngenteni, nyebrang, aku nemokake repositori XD https://launchpad.net/~cwayne18/+archive/doge

    Pancen nyenengake yen entuk dhuwit "ora ana ing endi", nanging yen dibandhingake karo mata uang tradisional, regane ora regane ... Siji-sijine sing ngarep-arep yaiku mata uang kripto bakal ngormati utawa ... ngenteni dhuwit tradisional bisa mudhun . Aku mung ngenteni dina nalika kita ora bakal gumantung karo sawetara jinis mata uang sing bakal urip (utawa mata uang crypto mung siji-sijine sing duwe regane nyata).

  6.   martin ngandika

    Saka panemuku minangka pengamat, kabeh mata uang saiki, apa wae, miturutku, dheweke luwih ndhukung ekonomi lan produktivitas negara utawa klompok, mula Amerika Serikat sing ngasilake lan ngimpor barang kanthi cepet kapentingan pancen dihargai amarga dadi pasar sing ngasilake bathi

  7.   enggal ngandika

    Titik utawa pitakon liyane sing ditrapake kanggo aku, pinten toko online sing tuku ditrapake nganggo jinis mata uang iki? Ing endi bisa tuku, umpamane karo Dogecoins?

    1.    peterczech ngandika

      Ora ing toko sing bisa dituku nganggo dogecoin .. Kuncine kanggo ngganti Dogegoin karo Bitcoin banjur ngerti .. Utawa sampeyan tuku ing toko nganggo Bitcoin utawa sampeyan transfer menyang akun bank: D.

      1.    peterczech ngandika

        Sampeyan bisa ngonversi Dogecoin dadi Bitcoin ing kene: https://bter.com
        Iki minangka salah siji sing digunakake tanpa masalah

  8.   peterczech ngandika

    Ana siji sing ilang .. Instal dompet dogecoin ing sistem sampeyan. Pramila aku menehi tutorial ...:

    Debian / Ubuntu / Mint:

    sudo aptitude update && sudo apt-get install libssl-dev libdb-dev libdb ++ - dev libqrencode-dev qt4-qmake libqtgui4 libqt4-dev libboost1.48-dev libminiupnpc-dev libminiupnpc8 libboost-system1.48-dev libboost-filesy libboost-program-options1.48-dev libboost-thread1.48-dev libboost-chrono1.48-dev git penting-dibangun

    git clone https://github.com/dogecoin/dogecoin.git
    cd dogecoin /
    sed -i 's / -mgw46-mt-sd-1_53 // g' dogecoin-qt.pro
    sed -i 's / -mgw44-mt-s-1_50 // g' dogecoin-qt.pro
    qmake USE_UPNP = - USE_QRCODE = 0 USE_IPV6 = 0
    nggawe

    Lan voila 😀

    openSUSE:

    zypper ing libopenssl-devel ningkatake dorongan-devel git libdb-4_8 libdb-4_8-devel libqt4-devel

    git clone https://github.com/dogecoin/dogecoin.git

    cd dogecoin /

    sed -i 's / -mgw46-mt-sd-1_53 // g' dogecoin-qt.pro

    sed -i 's / -mgw44-mt-s-1_50 // g' dogecoin-qt.pro

    qmake USE_UPNP = - USE_QRCODE = 0 USE_IPV6 = 0

    Sadurunge menehi perintah make, sampeyan kudu ngowahi MAKEFIL. Ing bagean INCPATH, nambah ing pungkasan baris iki: -Aku / usr / kalebu / db4.8

    nggawe

    Lan voila 😀

    1.    soymicmic ngandika

      Apa portofolio?

      Kanthi cara ing Debian mlaku lan "mining" 🙂

      1.    peterczech ngandika

        Kanggo nduwe koin ing pc lan ora nganggo hosting internet 😀

    2.    Javier Yanez ngandika

      Sampeyan ngerti yen nalika nglakokake prentah

      sed -i 's / -mgw46-mt-sd-1_53 // g' dogecoin-qt.pro
      sed -i 's / -mgw44-mt-s-1_50 // g' dogecoin-qt.pro
      qmake USE_UPNP = - USE_QRCODE = 0 USE_IPV6 = 0

      iki muncul:
      -e ekspresi # 1, karakter 1: urutan sing ora dingerteni: " "
      ing saben prentah.

      banjur nalika nglakokake "gawe" aku entuk:

      *** Ora ditemtokake target lan ora ditemokake makefile. Dhuwur

  9.   Alain ngandika

    Aku ora ngerti iki kanthi spesifik, nanging sing dadi masalah yaiku Bitcoin khusus wis milih SLI nganti 4 kertu yen ora maca kanthi bener amarga masalah matematika berkembang lan saya angel PC ngrampungake ... ing sandi mratelakake panemume, biaya Hardware plus saiki sing digunakake kanggo proses kasebut ora luwih dhuwur tinimbang regane mata uang apa wae sing bakal entuk.

    1.    nemecis1000 ngandika

      Masalah kasebut ditanggulangi dening PPC
      http://www.peercoin.net/

  10.   Championship ngandika

    Kanthi printah pungkasan aku entuk:
    "./Minerd: argumen non-opsi sing ora didhukung 'user.worker: password'

    PS: Aku ngganti "pekerja" "sandhi" lan "pangguna", nanging jelas aku ora bisa nerbitake. Ana apa?

    1.    ivanlinux ngandika

      Apa sampeyan yakin ora salah?
      $ ./minerd –url stratum + tcp: //dogeu.nut2pools.com: 5585 –panganggo panganggo.kerja: sandhi
      Elinga yen ana argumen –url lan –userpass

    2.    Javier Yanez ngandika

      ing kaca registrasi apa sampeyan nggawe buruh kanthi cara sing bener? Aku nindakake tanpa masalah

  11.   kucing ngandika

    Tambang ... matur suwun kanggo sumbangan.

  12.   likewho ngandika

    wah akeh koin
    doge kuwi bathi banget
    dadi crypto wow

    Ing Arch Linux sampeyan nemokake paket kasebut ing AUR.

  13.   Javier Yanez ngandika

    Tutorial saiki apik banget kanggo saben-saben aku pengin miwiti tambang maneh, aku kudu nindakake saben langkah kasebut utawa saka ngendi aku bisa miwiti.

    Lan apa sing bisa dituku nganggo mata uang crypto iki?

    1.    kucing ngandika

      Diganti karo bitcoin, sampeyan bisa ngganti bitcoin kanthi dolar utawa ing sawetara panggonan sing bisa digunakake.

    2.    kucing ngandika

      Yen sampeyan pengin tambang maneh, bukak folder, eksekusi layar banjur tulis prentah dawa sing kalebu pangguna, pekerja lan sandhi saka buruh.

      1.    Javier Yanez ngandika

        ok

        Gracias

  14.   alus ngandika

    Kepiye cara nggawe alamat umum?

  15.   cemilan ngandika

    Apa alamat koin kasebut?

  16.   Allan herrera ngandika

    Nuwun sewu, nanging link menyang kaca registrasi ora bisa digunakake, apa ana sing ngliwati URL PLEASE?

  17.   BANK KANGGO WIL EKO ngandika

    Aku yakin informasi iki wis ketinggalan jaman lan / utawa «situs» nut2pools wis mati! Nganyari bakal apik tenan, nanging yen «situs» nut2pools ora ana maneh, dakkira intine ora apik!