AMD ngeculake nganyari kanggo Radeon GPU Analyzer lan nambah dhukungan kanggo Vulkan

AMD ATI

AMD nerbitake nganyari anyar proyek open source sampeyan Radeon GPU Analyzer lan isine dandan gedhe. Perusahaan bakal ngupayakake banget kanggo nambah driver sumber terbuka, sampeyan mung kudu priksa bedane antarane driver gratis NVIDIA lan driver eksklusif kanggo nyadari yen kompetisi ora bener. Saliyane, nalika mbandhingake AMDGPU utawa Radeon gratis karo padha karo, kayata AMDGPU PRO, ora adoh banget babagan kinerja ...

Iki minangka prekara sing apik banget, lan luwih-luwih yen dipikirake yen kertu grafis NVIDIA taun kepungkur duwe dhukungan luwih apik kanggo Linux tinimbang ATI (perusahaan sing dipikolehi dening AMD duwe divisi grafis). Iki wis ganti kanthi cepet lan mesthine kabeh pangguna sing nggunakake produk AMD iku ngurmati, sanajan sejatine isih ana sawetara alat kanggo produk NVIDIA sing ora kasedhiya ing AMD lan sawetara perkara kudu rampung kanthi cara sing luwih manual ing kasus tartamtu. , kayata kanggo overclock ...

Radeon GPU Analyzer minangka alat panyusun lan kode kanggo wong sing ora pati ngerti. Ndhukung shading level dhuwur, lan sawetara basa sing digunakake dening API grafis kayata DirectX, OpenGL, OpenCL lan uga sing misuwur lan kuat Vulkan. Antarane basa-basa kasebut ana sawetara sing uga dikenal kanthi jeneng HLSL, GLSL, OpenCL lan uga SPIR-V. Saiki, amarga nganyari anyar iki, dhukungan kanggo Vulkan luwih apik.

Versi sing dienggo yaiku ing 2.1 lan ora mung duwe dhukungan sing luwih apik kanggo Vulkan, nanging liyane dandan kaya ndandani sawetara kewan omo saka versi sadurunge, kegunaan sing luwih apik kanggo pangembang, kemampuan kanggo nyusun binari SPIR-V, lan liya-liyane. Kerja uga wis rampung kanggo dhukungan kanggo arsitektur GPU AMD paling anyar. Lan sing paling apik yaiku ndhukung Linux, kanthi distro kaya Ubuntu 18.04 utawa RHEL 7, lan liya-liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.