Gigabyte BookTop M1305 CULV

Tandatangan Gigabyte wis ngluncurake laptop anyar BookTop M1305 CULV, sing duwe kabaruan yen dilengkapi stasiun docking kanggo koneksi. Laptop iki duwe prosesor Intel Ultra Low Voltage Core 2 Duo, Pentium utawa Celeron, RAM 4 GB, kertu video 220 GB NVIDIA GeForce GT1, chipset grafis GMA 4500MHD terintegrasi, layar LCD 13.3 × 1366 LCD 768-inci, pembakar DVD SuperMulti, konektivitas 802.11b / g / WiFi n lan Bluetooth 2.1 EDR, 1,3 megapiksel webcam, maca kertu multi-siji lan pembaca bekas driji, speaker 1.5Wx2, lan port HDMI lan eSATA.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.