Czkawka 5.0.2: App kanggo mbusak file karo versi anyar

Czkawka 5.0.2: App kanggo mbusak file karo versi anyar

Czkawka 5.0.2: App kanggo mbusak file karo versi anyar

Wiwit sawetara dina, wis kasedhiya "Czkawka 5.0.2 - 30.08.2022r". Iki yaiku nganyari kaping lima ing taun 2022 saka aplikasi ngandika, lan sanajan iku cilik, ndadekke iku menarik lan migunani. Lan wiwit, kanggo 1 lan setengah, kita durung menehi komentar babagan pangembangane, dina iki kita bakal ngomong kanthi ringkes babagan warta apa sing wis digawa. app gratis lan multiplatform, ing saindhenging taun 2022.

Iku worth nemtokake sing iki Versi 5.0.2, iku a nganyari suntingan dirilis ing mburi Agustus 2022, nalika sing sadurunge njelajah, yaiku versi 3.0.0, Maret 2021. Lan ing eksplorasi iki, kita nutupi kabeh fitur lan fungsi ing wayahe, nganti download lan instalasi.

Czkawka: Aplikasi sing gampang lan cepet kanggo mbusak file ing Linux

Czkawka: Aplikasi sing gampang lan cepet kanggo mbusak file ing Linux

Mula, sadurunge miwiti topik dina sing ana gandhengane karo release anyar "Czkawka 5.0.2 - 30.08.2022r", kita bakal ninggalake ing ngisor iki entri sing gegandhengan kanggo maca mengko:

Czkawka: Aplikasi sing gampang lan cepet kanggo mbusak file ing Linux
Artikel sing gegandhengan:
Czkawka: Aplikasi sing gampang lan cepet kanggo mbusak file ing Linux

Aplikasi kanggo ngoptimalake GNU / Linux
Artikel sing gegandhengan:
Kepiye cara ngoptimalake Sistem Operasi GNU / Linux kita?

Czkawka 5.0.2: versi 5th taun

Czkawka 5.0.2: versi 5th taun

Fitur lan fungsi Czkawka saiki

  • Ditulis ing Rust ing mode aman memori.
  • Kalebu dhukungan multibasa, kanggo basa: Polandia, Inggris lan Italia.
  • Nduwe CLI Frontend kanggo nggampangake otomatisasi sing dibutuhake liwat terminal.
  • Disebarake miturut lisensi MIT, mbukak, gratis lan lintas platform (Windows, macOS lan Linux).
  • Iki kalebu antarmuka pangguna grafis sing dikembangake ing GTK 4 kanthi aspek sing padha karo FSlint.
  • Kacepetan kerja sing apik banget, amarga nggunakake algoritma sing luwih maju lan teknologi multi-thread.
  • Iki kalebu dhukungan cache, sing ngidini scan sakteruse luwih cepet tinimbang sing sadurunge.
  • Ora nggabungake teknologi spying utawa nelusuri apa wae. Ora njaluk akses Internet apa wae, uga ora ngumpulake informasi utawa statistik saka pangguna.
  • Iki kalebu macem-macem alat sing bisa digunakake, ing antarane kudu nyorot ing ngisor iki:
  1. Duplikat: Kanggo nemokake file duplikat adhedhasar jeneng file, ukuran utawa hash.
  2. Folder kosong: Kanggo nemokake folder kosong kanthi pitulung karo algoritma canggih.
  3. File gedhe: Kanggo nemokake nomer diwenehi saka file paling gedhe ing lokasi tartamtu.
  4. file kosong: Kanggo nggoleki file kosong ing drive tartamtu.
  5. File sementara: Kanggo nemokake file sauntara.
  6. Gambar sing padha: Kanggo nemokake gambar sing ora persis padha (resolusi beda, watermarks).
  7. Video sing padha: Kanggo nggoleki video sing padha karo visual.
  8. musik sing padha: Kanggo nggoleki musik karo artis, album, lan paramèter liyane sing padha.
  9. Tautan simbolis ora valid: Kanggo nemokake lan nampilake pranala simbolis nuding file/direktori sing ora ana.
  10. File sing rusak: Kanggo nemokake file sing ora bener utawa rusak.
  11. ekstensi salah: Kanggo nemokake lan nampilake file sing isine ora cocog karo ekstensi.

Apa anyar ing Czkawka 5.0.2

Apa anyar ing Czkawka 5.0.2

Antarane kabar highlights iki versi kaping lima taun 2022telpon "Czkawka 5.0.2 - 30.08.2022r", kita bisa sebutno ing ngisor iki:

  1. Kalebu argumen "-versi" ing versi terminal (czkawka_cli).
  2. Tulis maneh pesen omong kosong cilik babagan ukuran file minimal.
  3. Ndandani masalah sing ana gandhengane karo ilang sawetara gambar sing padha nalika mirip> 0 digunakake.
  4. Binari sing wis dikompilasi kanggo Linux saiki dikompilasi tanpa dhukungan HEIF (Format Gambar Gambar Efisiensi Tinggi).
  5. Solusi masalah sing ana gandhengane karo pamblokiran tartamtu sing disebabake dening video sing padha sing sawise sawetara wektu mandheg padha.

Apa sing anyar saka versi sadurunge taun 2022

Lan kita nyatakake ing awal, ing ngisor iki kita nyedhiyani ringkesan Brief karo Kabar 3 sawetara saka versi lawas saka Czkawka sing ora kita ucapake ing taun 2022 iki:

5.0.1 – 03.08.2022r

  1. Nambahake informasi liyane sing gegandhengan babagan syarat aplikasi anyar ing Linux.
  2. Ndandani masalah kanthi ngilangi garis miring kanthi jalur jendela disk kosong.
  3. Pemugaran cara ngurutake standar ing versi CLI, supaya luwih gampang nemokake file paling gedhe.

5.0.0 – 28.07.2022r

  1. Saiki, GUI aplikasi grafis wis ditransfer menyang GTK4.
  2. Nambahake panggunaan multithreading lan algoritma sing luwih apik kanggo mbandhingake hash gambar sing dipindai.
  3. Dhukungan ditambahake kanggo file HEIF lan Webp, uga dhukungan kanggo nemokake file sing luwih cilik lan kemampuan kanggo nggoleki file sing rusak miturut jinis.
Stacer: Software Ngawasi lan Optimisasi Sistem Linux
Artikel sing gegandhengan:
Stacer: Software Ngawasi lan Optimisasi Sistem Linux
BleachBit 4.0.0: Versi anyar kanthi perbaikan, perbaikan lan pangowahan
Artikel sing gegandhengan:
BleachBit 4.0.0: Versi anyar kanthi perbaikan, perbaikan lan pangowahan

Roundup: Posting spanduk 2021

Resumen

Ing cendhak, saka versi pisanan lan sadurungé njelajah, ing 3.0.0 – 11.03.2021riki versi anyar dirilis miturut jeneng lan nomer "Czkawka 5.0.2 - 30.08.2022r" wis thukul marem, kalebu akeh dandan, koreksi lan inovasi. Ngatur kanggo njaga kapentingan lan panggunaan aplikasi nganti saiki, dening komunitas pangguna sing akeh. Mula, mesthi bakal terus dadi salah sawijining alat kualitas sing migunani, gratis lan apik banget, nalika nggawe pangopènan lan tugas Optimization sistem operasi kabeh jinis.

Yen sampeyan seneng kiriman iki, manawa sampeyan menehi komentar lan enggo bareng karo wong liya. Lan elinga, ngunjungi kita «miwiti kaca» kanggo nggoleki warta liyane, uga gabung karo saluran resmi Telegram saka DesdeLinux, Kulon grup kanggo informasi luwih lengkap babagan topik dina iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.