Bocah Inggris umur 17 taun tanggung jawab kanggo peretasan GTA VI lan Uber

Grand Theft Auto VI minangka salah sawijining judhul petualangan aksi-petualangan terbuka sing paling diantisipasi lan dikembangake dening studio Rockstar

Peretas durung nuduhake rincian babagan carane entuk akses menyang video lan kode sumber GTA 6, kajaba ngaku wis nyolong saka server Slack lan Confluence Rockstar.

Minggu kepungkur kita bareng ing kene blog kabar babagan bocor GTA (Grand Theft Auto) VI lan iki bubar dicethakaké wong konco iku 17 taun sing wis dicekel polisi City of London ing September 22, ketoke ana hubungane karo hacks saka Uber lan Grand Theft Auto pangembang Rockstar Games.

Remaja iku dicekel ing biaya kalebu kongkalikong kanggo nyerang paling ora rong sistem komputer beda. Penahanan bocah enom iki ing Kamis wengi bisa uga nyebabake salah sawijining bocor video game paling gedhe ing sejarah anyar.

Polisi London konfirmasi penahanan tersangka Oxford ing saluran media sosial ajeg digunakake kanggo nganyari ing penahanan polisi, lan njlentrehake umur tersangka, bebarengan karo panyokro bowo samar "diduga hacking", lan sing diselidiki iki tumata karo Amerika Serikat.

Nganti saiki panguwasa durung konfirmasi apa-apa, nanging sawetara wartawan Inggris sing kondhang ngaku manawa iku pancen peretas GTA

Bocor kasebut minangka salah sawijining sing paling gedhe ing sejarah pungkasan, minangka ateges ngemot perdana donya saka video game Highly diantisipasi Grand Theft Auto VI. Nganti bocor minggu iki, para penggemar seri kasebut mung duwe desas-desus babagan setelan potensial (kutha sing padha karo Miami, Wakil Kota) lan protagonis. Loro gosip kasebut dikonfirmasi kanthi bocor, sing pungkasane dikonfirmasi dening Rockstar minangka sah lan asale saka versi game telung taun.

Sadurunge ditahan dina Kamis, panganggit saka GTA VI game bocor kanggowiwitane ditandatangani kanggo melu pelanggaran data Uber sing paling gedhe, lan Uber kanthi umum nuduh kolektif peretasan Lapsus$ saka gangguan kasebut. A

Panguwasa Inggris ora ngonfirmasi kabeneran laporan iki. ing wektu kasebut, amarga aturan rahasia babagan tersangka sing durung umur. Dadi yen bocor GTA VI bisa disambungake karo upaya Lapsus$, link iki isih durung dikonfirmasi saiki.

Upaya peretasan Lapsus$ wis diterangake dening anggota ing saluran obrolan Telegram resmi. Umume cara klompok kasebut, paling ora kaya sing diungkapake sacara umum, wis entuk manfaat saka kerentanan ing sistem otentikasi multifaktor "loro faktor" standar, sing biasane ana ing babagan pilihan login sing luwih aman tinimbang sing bisa njeblug dening penyerang.

Penulis GTA VI bocor sadurunge disaranake sampeyan entuk akses ora sah menyang kode sumber Rockstar nalika ngakses antarmuka chatting Slack perusahaan.

Yen penahanan minggu iki ing Oxford ana hubungane karo bocor GTA VI, garis wektu bakal luwih cepet tinimbang bocor kode sumber Eropa liyane sing ora bisa dilalekake. Peretas Jerman Axel Gembe pungkasane nyritakake crita penahanane sawise mlebu sistem komputer Valve kanggo ngundhuh kode sumber Half-Life 2. Kedadeyan kasebut kira-kira wolung sasi sawise bocor pisanan dilaporake.

Bocoran Grand Theft Auto VI akhir minggu iki terus nggawe rame kanggo macem-macem alasan. Ana debat sing mesthine ana, lan liyane ... kurang. Iki utamané kasus kanggo minoritas cilik saka netizens sing ora ragu-ragu kanggo ngritik kasar aspek visual saka gambar lan video dicolong saka Rockstar, nyebar kawruh mandhiri kanthi nyatakake yen GTA VI, kaya sing katon dening masyarakat umum akhir minggu iki. , iki grafis kuciwo.

Nanging, ternyata visual, kanggo game ing pembangunan, GTA VI cukup nyengsemaken. Sawetara pangembang wis njupuk kesempatan iki kanggo mbenerake misconception iki sing game kudu, ing kabeh wektu ing pembangunan, katon apik dening nuduhake file saka sawetara judhul sing wis digarap.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.