Cloudflare ngluncurake eSIM kanggo piranti seluler

Cloudflare ngluncurake eSIM kanggo piranti seluler

Cloudflare ngluncurake Cloudflare SIM Zero Trust

cloudflare, perusahaan Amerika sing nyedhiyakake jaringan pangiriman konten, layanan keamanan Internet, lan layanan server bubar ngumumake yen wis ngluncurake eSIM kanggo piranti seluler.

Kanggo sing ora ngerti babagan eSIM (SIM sing dipasang), dheweke kudu ngerti manawa iki iku évolusi saka kertu SIM kanggo telpon seluler lan obyek disambungake. Iki minangka versi kertu SIM sing dipasang sing ngidini piranti ngakses jaringan operator lan nyimpen informasi. ESIM digabungake langsung menyang terminal: smartphone, tablet, jam tangan sing disambungake.

Senajan ukuran kertu SIM wis saya cilik lan cilik, sawetara obyek komunikasi "anyar", kayata jam tangan sing disambungake, ora duwe papan sing cukup kanggo nggabungake kertu SIM, sanajan ing format nano. Lan ing ndhuwur kabeh, cukup rumit kanggo ngganti kertu SIM ing obyek sing disambungake. Salajengipun, telpon seluler saiki dadi alat penting ing papan kerja modern, utamane amarga sampeyan wis metu saka kantor.

Tujuan saka kertu SIM terpadu iku macem-macem: iku kurang rumit kanggo tuku kertu SIM lan masang menyang trays sing tambah ora bisa diakses; Kertu SIM ora ana risiko rusak dening pasukan eksternal; lan pungkasane,

Format eSIM duwe rong fitur anyar: kertu bisa soldered menyang kertu elektronik lan protokol wis dikembangaké sing ngidini kertu SIM wis kasedhiya mbatalake wis liwat jaringan seluler. Mangkono bisa ndownload profil operator sing beda-beda ing eSIM tanpa campur tangan fisik ing kertu SIM.

Nalika mesthi ana pitakonan babagan aksesibilitas teknologi anyar, ora perlu kuwatir: eSIM kasedhiya ing meh kabeh titik adol saka perusahaan telekomunikasi utama. Teknologi kasebut bisa uga ora nyebar, nanging mesthi bisa diakses lan kasedhiya kanggo pangguna. Masalah liyane karo eSIM yaiku ora gampang ditransfer ing antarane piranti, nanging isih bisa dicopot saka piranti sadurunge lan ditransfer menyang piranti saiki.

Babagan produk dirilis dening perusahaan, dibukak loro produk, Zero Trust SIM lan Zero Trust kanggo operator seluler, rong penawaran produk sing ditujokake kanggo pangguna smartphone, perusahaan sing nglindhungi telpon perusahaan, lan operator sing adol layanan data.

eSIM bakal disambungake menyang piranti tartamtu, sing bakal ngurangi risiko penipuan kertu SIM. Uga bisa digunakake bebarengan karo layanan seluler WARP Cloudflare, kompleks piranti lunak sing kalebu VPN lan server DNS pribadi sing cepet 1.1.1.1.

Miturut Cloudflare CTO John Graham-Cumming, kertu SIM kasebut bakal dadi faktor keamanan liyane lan bakal efektif banget kanggo pelanggan bisnis nalika digunakake bebarengan karo tombol hardware.

"Kita isih ngadhepi pelanggaran keamanan saka organisasi amarga masalah nglindhungi aplikasi lan jaringan. Apa sing biyen dadi "anggaran real estate" cepet dadi "anggaran perlindungan karyawan sing adoh," ujare Graham-Cumming.

Layanan SIM Zero Trust bakal ngidini pitakon DNS ditulis maneh, sawise Cloudflare Gateway bakal nyambung lan nyaring. Inspeksi saben host lan alamat IP sadurunge mlebu ing Internet, uga sambungan adhedhasar identitas menyang layanan lan piranti liyane, uga bakal kasedhiya.

Program Mitra Pembawa Seluler Zero Trust, bakal ngidini panyedhiya layanan nawakake langganan piranti keamanan seluler ing platform Zero Trust Cloudflare. Pedagang sing kasengsem bisa mlebu wiwit dina iki kanggo informasi luwih lengkap.

"Kita arep miwiti karo AS, nanging nggawe layanan global sanalika bisa dadi tugas utama saiki. Sanajan kita ana ing tahap awal pembangunan, karya ditindakake kanthi paralel kanggo nggawe proyek ing lapangan Internet Industri (IoT) (contone, kendharaan, terminal pembayaran, kontainer pengiriman, mesin vending). Zero Trust SIM dhewe minangka teknologi dhasar sing mbukak akeh panggunaan anyar, "tambah Graham-Cumming.

Perlu dicritakake manawa nganti saiki ora dingerteni sepira regane Cloudflare eSIM. Bakal diluncurake pisanan ing AS. Perusahaan kasebut uga njelajah kemungkinan ngirim kertu SIM fisik.

Pungkasan Yen sampeyan kepengin weruh luwih akeh babagan rasa hormat, sampeyan bisa mriksa rinciane Ing link ing ngisor iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.