DLinux: Tema kanggo KDM lan KSplash

DLinux_KSplash

Mau bengi aku bosen lan nyoba ngatur Lingkungan Desktop, aku wiwit mriksa file kanthi sawetara tema kdm, KSplash y plasma.

Kabeh sing duweni, sing paling disenengi yaiku Dharma, kriya digawe dening Malcer kanggo Cakra GNU / Linux, lan sanajan lucu banget, aku pengin nggawe sing luwih pribadi kanggo aku.

Kuwasa Dharma Nduwe lisensi sing ora ngidini aku ngowahi, mula aku kudu ngandelake Kaledonia, sing meh padha lan yen bisa.

Gambar sing miwiti postingan iki minangka pratinjau tema kanggo KSplash, sing bisa didownload saka tautan ing ngisor iki:

Download DLinux KSplash

Uga adhedhasar Kaledonia e njupuk sawetara rincian saka Dharma, kita bisa ndownload tema kanggo kdm.

Download DLinux KDM

Sanajan wiwitane aku ngandel Kaledonia kanggo nggawe gaya dhewe, muga-muga terus nambah kode lan tampilan nalika nggawe dokumentasi babagan cara nggawe tema kdm y KSplash.

Yen kabeh apik-apik kaya sing dakkarepake, aku bakal nggawe versi SLiM y GDM.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

21 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   ayo nganggo linux ngandika

    apik tenan!

  2.   Hades ngandika

    Gayane gampang banget nanging bisa dideleng, nanging uga ngelingake aku babagan warna pastel windows 8 lan meteran sing nggegirisi (pendapat asor). Matur nuwun kanggo nuduhake aku bakal nyoba ing laptop.

    1.    enggal ngandika

      Biru padha karo sing digunakake ing blog 😀

  3.   KZKG ^ Gaara ngandika

    Aku bakal nyoba ing Exia merekku 😀

    1.    enggal ngandika

      Apa aku entuk sih lan instal Arch!

      1.    Manual saka Sumber ngandika
  4.   Leper_Ivan ngandika

    Kontribusi sing apik Elav .. Saiki aku ndeleng ing laptop ...

    1.    enggal ngandika

      Matur nuwun .. Muga-muga sampeyan seneng, sanajan sawise luwih melu nggawe KDM lan KSPlash, aku bakal ngganti desain

  5.   aiolia ngandika

    Ora salah kanggo miwiti, sampeyan kudu nindakake tutorial babagan cara nggawe utawa nggawe lagu babagan KDM lan KSplash sing saiki lagi sinau ...

    1.    enggal ngandika

      Nalika aku sinau kanthi apik, aku bakal tuntas 🙂

  6.   fernandoagonzalez ngandika

    Dadi penggemar-lanang kita ora haha.

  7.   kerja sama15 ngandika

    Elav banget 🙂

    1.    enggal ngandika

      Matur suwun 😀

  8.   elendilnarsil ngandika

    Saiki aku ora duwe Linux ing endi wae ... ;-(

  9.   pandev92 ngandika

    Nuwun sewu kanggo ngganti sing ana ing lubuntu XD.

  10.   eliotime3000 ngandika

    Tema sing apik kanggo KDM. Ayo goleki carane aku bisa ngaktifake KDM menyang Slackware.

  11.   Ningsih Tinampi ngandika

    Aku nganggep aku wis menehi komentar ing postingan sadurunge, nanging kayane sithik-sithik situs kasebut bakal nyedhaki nggawe distro dhewe. (Saka Linux LiveDVD).

    1.    pandev92 ngandika

      Distro liyane sing ora ono gunane ... monggo NOOOOOOOOOOO XD

  12.   clow_eriol ngandika

    Bebener iku larang regane. Aku seneng!, Ngenteni versi GDM 😛

    1.    enggal ngandika

      Matur nuwun Aku maca babagan iki supaya bisa nggawe tema kanggo kabeh wong 😀