Fedora 29 Beta bakal diluncurake minggu ngarep

logo-fedora

Wis sawetara wulan wiwit apa sing diumumake rilis resmi versi stabil paling anyar saka Fedora, yaiku Fedora 28.

Wiwit kuwi, pangembang Fedora wis darmabakti bagean saka proyek sampeyan kanggo berkembang kanggo apa sing bakal dadi versi sabanjure Fedora 29.

Sanajan wong-wong sing nggawe distribusi Linux sing apik iki duwe jadwal rilis, tanggal kasebut durung mesthi bisa ditemokake.

Beta durung siyap

The Fedora 29 Beta dijadwalake duwe jadwal rilis udakara tanggal 14 September taun saiki.

Sanajan iki meh dadi kebiasaan: pratinjau sistem ora bakal kasedhiya ing minggu iki kaya sing direncanakake, nanging tanggal 25 September… muga-muga.

Pangembang isih nggarap calon rilis kanggo beta, nanging lKewan omo utama durung dirampungake, kalebu salah siji utamane, sanajan ora mengaruhi komputer desktop, yen kena pengaruh ing kanthong

Lan manawa sistem kasebut saiki ora diwiwiti ing Raspberry Pi.

Pengembang Fedora wis rapat sawetara dina kepungkur, ing ngendi dheweke ngobrol babagan prekara kasebut lan nyebarake kesalahan sing ditrapake nalika semana, diputusake yen versi beta durung siap dikirim.

Sanajan ana 5 versi calon sing bakal diluncurake minangka beta, iki nduweni serangkaian kesalahan sawetara kesalahan GNOME minangka sing utama.

Sanajan bisa dipikirake manawa versi Beta diluncurake kanthi tepat supaya bisa nemokake kesalahan sing bisa ditindakake sadurunge pangowahan polesan lan cacat tetep ditrapake kanggo ngluncurake versi stabil.

Kasunyatane yaiku versi Beta iki mesthine kudu "stabil", saengga kaloro pangguna umum sing pengin browsing uga para pangembang lan wong sing duwe ilmu bisa menehi sumbangan wedhi.

fedora-29-beta

Versi beta pungkasane paling penting. Tes opsional kurang, nanging isih migunani kanggo mbukak.

Tonggak sejarah kasebut nuduhake yen kanggo nerbitake tonggak sejarah kasebut utawa kanggo nyetujoni rilis sabanjure, tes kasebut kudu ditindakake nglawan versi kandidat rilis (mula, ing Beta, kabeh tes alpha lan beta kudu ditindakake, kayata).

Nanging, penting kanggo nglakokake tes kanggo kabeh tonggak awal lan asring bisa.

Ngenteni

Pungkasan, klompok pangembangan uga ora bisa disalahake utawa ngilangi pelanggaran tanggal, amarga sawise kabeh, iku versi Beta sing digunakake kanggo nyedhiyakake paling stabil.

Lan dakkandhakake pamikiran iki yen dibandhingake karo "buntu", sawetara dina sawise ngluncurake versi "stabil", dheweke wis nerbitake snapshot tes apa sing bakal dadi versi sabanjure.

Cukup ngenteni wong-wong sing kepengin golek apa sing bakal ditemokake ing Fedora Beta sabanjure lan delengen apa sing ana ing pikirane lan rencana inovasi sing diarepake akeh wong, sing paling ora ing versi sadurunge nggawe prabédan gedhe.

Kanthi dhaptar bug sing isih kudu dirampungake lan peluncuran Fedora 29 Beta sing anyar wis dirampungake.

Proses remediasi wis diterangake lan diwiwiti tanggal 14 September, lan nalika kabeh berjalan kanthi lancar, proyek kasebut yakin manawa versi uji coba Fedora 29 bakal siyap minggu ngarep.

Kanggo wayahe, versi Beta saka Fedora 29 bakal teka ing versi pungkasan ing pungkasan Oktober. Yen beta terus ditolak, tanggal uga bakal gagal.

Kanggo sampeyan sing pengin dilaporake babagan kedadeyan saben dinten dening pangembang karo Fedora Beta sing anyar iki, dheweke bisa link ing ngisor iki. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.