Gawe label pesen ing Gmail

Gmail ngidini kita nggolongake pesen sing ditampa kanthi macem-macem cara, salah sijine yaiku label, sing migunani banget ora mung kanggo ngelasake pesen ing sawijining jinis nanging uga kanggo golek pesen. Kanggo gawe label kanggo pesen ing Gmail Langkah-langkahe gampang banget lan ana rong cara kanggo nindakake, sing pertama nggawe label sing dimaksud saka kothak mlebu lan ing wektu sing padha klasifikasi pesen sing cocog nanging kanthi asumsi manawa kita pangguna anyar lan kita wiwit nggunakake akun bakal weruh pilihan liyane yaiku nindakake liwat setelan mail.

Kaping pisanan mlebu log menyang Gmail, ora perlu milih pesen apa wae mula milih tombol kanthi bentuk kacang lan ing antarane macem-macem opsi sing ditemokake, milih «persiyapan»Ing kene sampeyan kudu ngati-ati amarga ora bakal mbingungake pilihan iki kanthi« ngatur kothak mlebu »sing bakal katon mengko. Sawise milih opsi, kita bakal ndeleng kabeh opsi konfigurasi ing akun, ing kasus iki kita milih «label»Lan kita bakal ndeleng kabeh label sing ana, ing ngisor iki kita bakal ndeleng bagean kategori lan ing ngisor iki bakal ndeleng opsi kanggo nggawe label.

gawe label gmail

Apa sing bisa diwiwiti kanggo ngatur akun yaiku milih label kebijaksanaan sing bisa ditampilake lan sing pengin didhelikake, kaya sing dakkandhakake nganti saben pangguna, padha karo kategori, pilihan liyane kaping telu kanggo ngatur akun kita yaiku nuduhake utawa ndhelikake bunderan kanca sing bakal kita deleng ing sawetara kasus, utamane sing paling pungkasan kategori lan tag nuduhake / ndhelikake pilihan ing dhaptar tag lan ing dhaptar pesen.

gawe label gmail

Pungkasan, yen wis nyunting kabeh sing kudu ditindakake, mula bisa bali, ora perlu disimpen amarga milih label sing banjur bakal ditampilake kanthi default nalika bali menyang kaca dhisikan akun ing Gmail, bakal katon ana pangowahan , kanthi cara iki kita bisa nggawe kategori saka tutup lan label. Pungkasan saka kothak mlebu, kita uga bisa milih pangirim lan ngelasake ing siji utawa luwih label.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Antonio ngandika

    Aku ngerti manawa konten iki isih kudu mbenakake: kajelasan, conto