GitHub Beta kanggo Android kasedhiya

GitHub kanggo Android

GitHub, saiki duweke Microsoft, minangka platform open source sing apik sing ngidini sampeyan nindakake macem-macem prekara. Saka pangembangan proyek lengkap, kanggo ngunggah potongan kode cilik kanggo dituduhake, ngrembug babagan rancangan utawa pangembangan program, mriksa baris kode, ndownload kode sumber proyek kanggo nyusun utawa nginstal ing sistem operasi sampeyan, kolaborasi, lsp.

Masalahe yaiku nganti saiki durung kasedhiya kanggo piranti seluler, durung suwe iki padha mbebasake Beta kanggo iOS. Saiki wis ana versi Beta uga kanggo Platform Android, supaya sampeyan bisa seneng lan kerja bareng GitHub kanthi cara sing luwih apik ing smartphone utawa tablet, tanpa kudu langsung gumantung karo situs web. Kaya sampeyan karo GitHub Desktop ing sistem Microsoft Windows, utawa karo klien kanggo Linux sing uga duwe sawetara GUI sing bisa digunakake kanthi intuisi.

Nyatane, yen sampeyan nganyari babagan perkembangan anyar lan ana ing dhaptar tunggu aplikasi Android GitHub, mula woro-woro email wis tekan sampeyan. Ing kana sampeyan bakal nemokake link kanggo coba app iki saiki. Cepet, amarga mung bakal ana sawetara winates kanggo nyoba (sanajan pangembang wis ngumumake bakal ngidini luwih akeh nyoba kanggo tes kanthi progresif)! Elinga yen iOS lan Android kabeh, lan ana sing durung bisa mlaku.

Kanggo nyoba saiki, sampeyan bisa nyoba lan ndhaptar kene. Yen sampeyan entuk, app cukup apik ing babagan tampilan, kanthi antarmuka sing sederhana kanggo nggunakake kabeh sing dibutuhake saka GitHub. Kajaba iku, kalebu uga a mode peteng yen sampeyan pengin ngaktifake. Fungsi lan operasine bakal mbaka sethithik, nanging wiwit saiki sampeyan bisa mriksa kode sumber, nggabungake pangowahan, kolaborasi saka ngendi wae, lsp. Lan omongane, aku ora pengin lali yen bakal bisa digunakake karo Android 5.1 utawa luwih dhuwur ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.