Google Shopping nyebar ing saindenging jagad

Apa sadurunge diwatesi Amerika Serikat kanthi jeneng Panelusuran Produk Google dina iki nyebar menyang macem-macem negara liwat Google Shopping.

Teknologi kasebut digunakake kanggo sistem anyar iki gampang banget: Kontak bakul Google, sing nawakake dhaptar produk, rincian lan katrangan online lengkap sing ditawakake para pedagang, nggunakake SEO sing ditawakake Google kanggo posisi adhedhasar apa sing digoleki pangguna.

Google Shoppong nyebar ing saindenging jagad

Amarga sukses gedhe saka Versi beta ing AS, Google Shopping ngluwihi layanane menyang negara ing ngisor iki: Brasil, Inggris, Italia, Prancis, Walanda, Jepang, Australia, Jerman, Spanyol lan Swiss.

Nalika isih versi beta, kira-kira Google Shopping anyar ngetrapake pangowahan kanggo unit iklan lan optimalisasi sawise kuartal kaping loro 2013.

Iki bisa dadi pilihan sing apik kanggo perusahaan sing pengin langsung tekan umum lan kabeh pangguna sing golek produk tartamtu supaya gampang ditemokake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.