Dadi spesialis Peretasan lan Cybersecurity

Kabeh pamaca WiwitLinux kudu jelas babagan apa sing diarani dadi 'peretas', amarga kanca kita ChrisADR ora nerangake kanthi cukup rinci ing artikel kasebut Apa tegese 'peretas', keributan sing nyebabake artikel iki, nambahake akeh kunjungan sing dikunjungi kanggo golek informasi babagan Peretasan lan Cybersecurity, dikombinasikake karo pengalaman sing angel kanggo mbela server kita dhewe "wajib" kanggo nyoba kanthi kabeh cara kanggo spesialis lan sinau luwih lengkap babagan wilayah sing menarik iki.

Kita kudu jelasake "Ora dadi tujuan kita supaya ilmu hacking lan pentesting digunakake tumrap sapa wae", terbalik, Kita pengin pangguna lan jagad iki supaya bisa mbaka sethithik sinau teknik lan konsep sing bisa mbela awake dhewe saka serangan sing mbebayani, utawa ora duwe kapasitas kanggo nggawe kabijakan keamanan sing mbantu dheweke ngilangi kemungkinan diserang.

Aku dudu spesialis ing wilayah kasebut, nanging aku wis kerja suwe ing wilayah sing keamanan komputer dianggep serius, Aku uga kudu ngatur protokol keamanan kanggo klien, nanging ing ndhuwur kabeh program saya fokus nggawe lan ngaplikasi teknik supaya aplikasi saya luwih aman. Maksudku kabeh, bertentangan karo apa sing dipikirake, teknik peretasan, ora peduli sepira gampang lan canggihe, bisa menehi pengaruh sing apik banget saben dina, saengga kita duwe komputer lan program sing luwih aman, supaya bisa asring ora privasi kita dilanggar, uga njamin integritas data.

Sawise kabeh perkara ing ndhuwur, mesthine ora dadi rahasia kanggo sapa wae sing kudu kita lakoni sinaoni kanthi bener babagan Hacking lan CybersecurityAku nindakake, iku dalan sing nyenengake, sing aneh, nanging ing ndhuwur kabeh dalan nuduhake akeh rasa serius lan pandhuan sing cukup supaya ora nggunakake teknik sing ora paling disaranake. Aku miwiti kanthi maos sing cukup nyebar, nanging bisa njupuk kursus sing dakanggep cocog karo Kursus Peretasan Etika Lengkap, Kursus iki ngidini aku duwe pengetahuan sing kuat babagan konsep, norma lan standar sing ditangani saben dina ing wilayah kasebut, saliyane kanggo nuntun aku gawe laboratorium dhewe sing dakgoleki kerentanan lan ancaman sing banjur nyoba ditambal kanthi teknik sing wis dakwulangake.

Kupon bakal aktif wiwit tanggal 6 Januari 2018
Kupon wis ngganti wates diskon adhedhasar kenaikan rega asli dening sing nggawe kursus. Ora preduli regane, kursus wis diperkaya karo nganyari anyar

Kaya kursus sadurunge, aku wis entuk kupon supaya pangguna DesdeLinux bisa entuk kursus kasebut kanthi rega spesial sajrone 7 dina sabanjure, sawise iki pranala bakal bisa permanen seneng kursus kanthi diskon 90% 75% . Kanthi cara sing padha, aku mutusake nindakake kajian rinci babagan kursus supaya kita duwe ide babagan apa sing bakal digayuh lan kesan pribadi babagan konten, struktur, metode pembelajaran, lan liya-liyane.

Pambuka babagan Hacking lan Cybersecurity.

Informasi Teknis Kursus

Kursus iki yaiku arupa 104 video, sing nambah luwih saka 16 jam puter maneh, kanthi dokumentasi ekstensif, kabeh ing Spanyol lan diarahake menyang a umum kanggo kabeh level pendidikan. sing nawakake sertifikat rampung, akses menyang kursus yaiku saka Udemy Platform sing bisa diakses saka browser apa wae lan uga ana Aplikasi Android lan Ios.

Kursus iki 100% teori - praktis, kanthi akeh pandhuan referensi, mula sampeyan bakal sinau teknik nanging uga ngetrapake apa sing wis sampeyan sinaoni, saben bagean duwe demonstrasi lan materi sing nglengkapi.

Babagan instruktur lan metodologi pembelajaran

Eduardo Arriols Nunez mulang kanthi jelas lan tepat babagan peretasan lan keamanan siber sajrone dheweke Pambuka babagan Hacking lan Cybersecurity, kanthi conto ilustrasi lan demonstrasi nyata ing lingkungan sing dikontrol lan ora bisa dikendhaleni, sajrone kursus menehi tips sing cukup migunani, saliyane kursus ing umume duwe komunitas sing aktif banget sing nuduhake informasi sing divalidasi dening guru.

Kursus iki dipérang dadi enem unit sing berorientasi kaya ing ngisor iki

  • Unit 1: Iki minangka unit sing dituju kanthi jelas kanggo menehi ruang lingkup kursus, ngenalake sawetara konsep dhasar lan ing ndhuwur kabeh menehi tips supaya bisa nguntungake kursus kasebut.
  • Unit 2: Liwat 6 video kanthi rata-rata 10 menit, diwenehi perkenalan menarik babagan Peretasan Etika lan Cybersecurity sing diwenehake, ing endi kita bakal diajari pemahaman dhasar babagan keamanan lan audit, saliyane menehi pelatihan sing dibutuhake supaya bisa nganalisa macem-macem jinis lan vektor serangan, piranti. metodologi keamanan lan keamanan.
  • Unit 3: Unit telu ngidini kita sinau nggawe laboratorium uji dhewe, ing endi virtualisasi mesin sing nyerang lan rentan bakal dadi pusat minat kita, saliyane iku Eduardo menehi analisis gedhe babagan distribusi utama sing dituju ing Peretasan Etika lan ngelingake babagan dheweke duwe sawetara kerentanan (dirancang kanggo sinau kompromi sistem lan layanan).
  • Unit 4: Kepiye cara ngarepake distro sing disaranake Eduardo kanggo sinau lan nguntungake saka Hacking Etika yaiku Kali Linux, mula ing unit papat kita mulang kanthi jero babagan penanganan sistem operasi, alat utama sing kasedhiya ing distro iki diidentifikasi , kita diwenehi latihan sing apik babagan panggunaan konsol lan kita diajari nggawe skrip bash kanggo ngotomatisasi tugas.
  • Unit 5: Unit lima diuripake kanggo anonimitas ing internet, kanthi jelas lan tepat diwenehi pengenalan lan serangkaian gagasan dhasar sing gegandhengan karo panggunaan jaringan anonim, kanthi cara sing padha, kita diajari nginstal lan nggunakake alat anonim kayata TOR, FreeNet, l2P, proxy navigasi, layanan VPN lan paling ora, nanging kita diwulang babagan nggawe platform anonimisasi dhewe.
  • Unit 6: Unit pungkasan nyiapake kita ing jagad sing angel lan nyata, sing saben dina ngadhepi kerentanan lan tanpa mekanisme pertahanan sing cukup, kita bakal pinuju kena pengaruh, kita bakal sinau langkah-langkah nglawan Teknik Sosial lan protokol sing cukup kanggo nuduhake informasi, uga Kanthi cara iki, kita bakal bisa ngenali lan ngeksploitasi kerentanan kanthi macem-macem teknik lan alat sing bakal mulang Eduardo kanggo digunakake. Unit iki minangka sing paling gedhe lan duwe 65 kelas, kanthi cara rinci kanthi rinci, wilayah sing paling rumit sing ana gandhengane karo Peretasan Etika bakal dingerteni.

Kesimpulan pribadi

Unit kasebut nyedhiyakake macem-macem video lan dokumen sing nglengkapi saben sinau, kanthi tes sing nyata-nyata nduduhake katrampilan sing dipikolehi, tanpa mangu manawa dadi kursus sing apik kanggo miwiti ing hacking lan cybersecurity sing apik banget.

Yen sampeyan ahli ing hacking lan keamanan cybers, ing kursus iki sampeyan bakal entuk dhasar teknis sing bisa ngimbangi maneh ilmu sampeyan, sampeyan uga bakal bisa verifikasi teknik sing bisa uga sampeyan ora ngerti lan sampeyan duwe kemungkinan kanggo sesambungan karo luwih saka 700 siswa sing wis ndaftar kanggo pengalaman hebat iki.

Salah sawijining sorotan yaiku kursus kasebut 'urip'. Iki tegese video anyar bakal diunggah saben wulan, mula rega kursus kanggo siswa anyar bakal mundhak. Kanggo kabeh siswa sing wis entuk kursus sadurunge, dheweke bakal duwe akses tanpa wates menyang kabeh konten anyar sing digawe.

Pungkasane, pengantar kursus bisa dideleng ing video pengantar sing ana ing Udemy, muga-muga bisa migunani kanggo sampeyan lan njupuk kauntungan saka cupón saengga bisa ngirit dhuwit yen pengin entuk, amarga umume regane kursus yaiku $ 120 lan diskon 10,99 $ $ 29,99.

Kursus sing gegandhengan babagan Peretasan lan Cybersecurity

kita saiki nindakake kursus sing gegandhengan Pambuka babagan Hacking lan Cybersecurity, digawe saka 56 video, total playback luwih saka 8 jam, kanthi luwih saka 250 kaca informasi rinci, kabeh ana ing basa Spanyol lan ditujokake kanggo para pamirsa kabeh level pendhidhikan. Wis 7 ujian sing disebar miturut level lan nawakake sertifikat rampung ... Kita uga wis entuk kupon nanging kita ngarep-arep enggal enggo bareng ing artikel liya, supaya cepet banget lan mbantu sampeyan latihan ing kene kiwa ing link kupon kanggo kursus iki regane $ 10,99.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

46 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Juan Martin ngandika

    Kupon diskon kayane ora bisa digunakake. Menehi diskon 75% lan bakal tetep ana ing 29,99 euro ... kaya wong liya sing ngakses tanpa kupon.

    1.    kadal ngandika

      Halo, nuwun sewu, aku pancen wis komunikasi karo tim Udemy lan kupon bakal efektif wiwit sesuk, mula aku nuwun sewu yen ora kasedhiya dina iki ... Kanggo saiki, aku bakal menehi cathetan ing artikel lan dina sesuk aku bakal nganyari maneh nalika kupon wis digunakake ..

      1.    adrian abadin ngandika

        Isih ora bisa digunakake

    2.    kadal ngandika

      Kita wis nganyari artikel asli kanthi modifikasi lan rekomendasi sing dibutuhake, sayang amarga ora bisa dikendhaleni, kupon mung bisa menehi diskon 25% saengga regane $ 29,90 ... Kanthi cara sing padha, kita wis luwih eksplisit ing komentar lan nambah kupon kanggo kursus sing padha.

  2.   Frank davila ngandika

    Nyuwun, AMigo, aku saka Venezuela lan aku seneng kursus nanging ora kudu mbayar jumlah kasebut.

    1.    Hector Padró ngandika

      Ooh, terus milih Maduro.

    2.    anti abang ngandika

      Kanggo apa sing ditinggalake, pengemis jagad iki.

    3.    cd ngandika

      Aku uga saka Venezuela nanging ora ngerti apa sing digoleki komentar kasebut.

  3.   Federico ngandika

    Sugeng enjing! Aku ngeklik link lan kuota lan diskon sing kasebut ora katon, aku pengin nggawe kursus iki.

    1.    kadal ngandika

      Kita wis nganyari artikel asli kanthi modifikasi lan rekomendasi sing dibutuhake, sayang amarga ora bisa dikendhaleni, kupon mung bisa menehi diskon 25% saengga regane $ 29,90 ... Kanthi cara sing padha, kita wis luwih eksplisit ing komentar lan nambah kupon kanggo kursus sing padha.

  4.   ANGEL SATO Arevalo ngandika

    Aku duwe kertu kanthi jumlah kira-kira, nanging kayane kupon ora aktif.

    1.    kadal ngandika

      Kita wis nganyari artikel asli kanthi modifikasi lan rekomendasi sing dibutuhake, sayang amarga ora bisa dikendhaleni, kupon mung bisa menehi diskon 25% saengga regane $ 29,90 ... Kanthi cara sing padha, kita wis luwih eksplisit ing komentar lan nambah kupon kanggo kursus sing padha.

  5.   Gertrude ngandika

    Dhuh, Apa sampeyan duwe ide nalika kupon bakal aktif? Matur nuwun sanget

    1.    kadal ngandika

      Kita wis nganyari artikel asli kanthi modifikasi lan rekomendasi sing dibutuhake, sayang amarga ora bisa dikendhaleni, kupon mung bisa menehi diskon 25% saengga regane $ 29,90 ... Kanthi cara sing padha, kita wis luwih eksplisit ing komentar lan nambah kupon kanggo kursus sing padha.

  6.   anonim ngandika

    hola
    Kupon diskon durung katon

    1.    kadal ngandika

      Kita wis nganyari artikel asli kanthi modifikasi lan rekomendasi sing dibutuhake, sayang amarga ora bisa dikendhaleni, kupon mung bisa menehi diskon 25% saengga regane $ 29,90 ... Kanthi cara sing padha, kita wis luwih eksplisit ing komentar lan nambah kupon kanggo kursus sing padha.

  7.   yoan ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo artikel !!!!! Mangga sampeyan menehi ngerti nalika diskon bakal kasedhiya? Cheers

    1.    kadal ngandika

      Kita wis nganyari artikel asli kanthi modifikasi lan rekomendasi sing dibutuhake, sayang amarga ora bisa dikendhaleni, kupon mung bisa menehi diskon 25% saengga regane $ 29,90 ... Kanthi cara sing padha, kita wis luwih eksplisit ing komentar lan nambah kupon kanggo kursus sing padha.

  8.   Linuxite ngandika

    Ing artikel kasebut ujar manawa diskon 90% nanging nyatane 75% .. 🙁

    1.    Dewi ngandika

      salam Linuxita,

      Aku wis dadi pangguna udemy sawetara taun lan biasane menehi diskon beda-beda wiwit 50% nganti 90%. masalah ngenteni tawaran 90% supaya bisa bali yen sampeyan ora bisa mbayar rega nyata utawa diskon 75%.

      1.    AlbertoC ngandika

        Halo, piye kabare
        Aku mung tuku kursus jawa ing Udemy lan aku uga mikir kursus hacking etika, apa sampeyan ngerti yen tawaran kasebut asring ditindakake, utawa yen pungkasane dina kasebut ujar kaca utawa yen entuk sawetara dina maneh?

    2.    kadal ngandika

      Kita wis nganyari artikel asli kanthi modifikasi lan rekomendasi sing dibutuhake, sayang amarga ora bisa dikendhaleni, kupon mung bisa menehi diskon 25% saengga regane $ 29,90 ... Kanthi cara sing padha, kita wis luwih eksplisit ing komentar lan nambah kupon kanggo kursus sing padha.

  9.   ramming ngandika

    hello,

    Endi aku golek kupon sing regane $ 10.99?
    Matur nuwun.

    1.    kadal ngandika

      Kita wis nganyari artikel asli kanthi modifikasi lan rekomendasi sing dibutuhake, sayang amarga ora bisa dikendhaleni, kupon mung bisa menehi diskon 25% saengga regane $ 29,90 ... Kanthi cara sing padha, kita wis luwih eksplisit ing komentar lan nambah kupon kanggo kursus sing padha.

  10.   alvar ngandika

    halo, apa sampeyan ngerti babagan kupon sing anyar?
    matur nuwun kanggo nuduhake

  11.   Jorge Perez ngandika

    Kursus kasebut katon apik, nanging kodhe ora valid utawa ora mesthi.

  12.   anonim ngandika

    Mungkin yen sampeyan menehi kode kupon supaya bisa digunakake… use

  13.   wicaksana ngandika

    Apa sampeyan bakal ngirim kode kupon supaya bisa digunakake?

  14.   Leandro ngandika

    Apa sampeyan ngerti babagan kupon?

  15.   kadal ngandika

    Wong lanang, aku wis verifikasi manawa kupon kasebut ora bisa digunakake kaya saiki, aku wis nulis kaping pirang-pirang kanggo wong sing tanggung jawab menehi promosi ing Udemy, nanging sayang dheweke lagi plancongan ing Kuba kanthi konektivitas ... Sawise kupon didandani, aku bakal ngirim push supaya kabeh ngerti lan aku bakal nanggapi saben wong sing minat supaya nampa kabar ...

    Nuwun sewu yen kupon ora bisa digunakake kanthi bener, lan muga-muga sampeyan enggal entuk manfaat lan ngakses kursus sing apik kanthi rega sing terjangkau

    1.    yoan ngandika

      Matur nuwun kanthi sanget kanggo informasi Lagarto. Kita ngarepake kupon kasebut !!!!
      Greetings.

    2.    Arturo ngandika

      Matur nuwun kanthi sanget kanggo informasi

    3.    langit29 ngandika

      Thanks, aku bakal nonton.
      Thanks!

  16.   Jeff ngandika

    Nanging kupon ditrapake bebarengan karo tawaran saiki utawa apa kupon kapisah sing menehi sampeyan diskon 90% ???

    1.    kadal ngandika

      Kanthi kupon rega kursus mesthi dadi $ 10.99

      1.    Jeff ngandika

        ok lan minangka kira-kira pirang-pirang dina, kapan kuponé metu ??? lan Grax

  17.   raloas ngandika

    Sugeng siang, diskon 90% tetep durung katon. Aku kepengin melu kursus kasebut. Apa sampeyan bisa menehi informasi nalika kita menehi penghargaan? Aku bakal nonton, nanging yen ngono. Kursus sing ditampilake ing kaca udemy kanthi diskon 90% lan nilai 10,99, yaiku salah sawijining 25 jam, ing basa Inggris.
    Gracias

    1.    kadal ngandika

      Kita wis nganyari artikel asli kanthi modifikasi lan rekomendasi sing dibutuhake, sayang amarga ora bisa dikendhaleni, kupon mung bisa menehi diskon 25% saengga regane $ 29,90 ... Kanthi cara sing padha, kita wis luwih eksplisit ing komentar lan nambah kupon kanggo kursus sing padha.

  18.   anonim ngandika

    Aku pengin kupon yen aku seneng karo kursus nanging ora bisa menehi rega nyata kanggo kursus iki 🙂

  19.   tairosonloa ngandika

    Aku uga ngenteni kupon (:

  20.   riquelme ngandika

    Hea, aku uga cocog karo kupon sing kursus katon apik 😉
    Matur suwun lan aku njupuk kesempatan iki kanggo ngucapake selamat ing blog, sing apik banget, sanajan aku ora bisa menehi komentar.

    Salam saka Bielefeld !!!

    1.    kadal ngandika

      Kita wis nganyari artikel asli kanthi modifikasi lan rekomendasi sing dibutuhake, sayang amarga ora bisa dikendhaleni, kupon mung bisa menehi diskon 25% saengga regane $ 29,90 ... Kanthi cara sing padha, kita wis luwih eksplisit ing komentar lan nambah kupon kanggo kursus sing padha.

  21.   kadal ngandika

    Wong-wong sing pungkasane nampa wangsulan babagan kupon sing wis diwenehake supaya kabeh pangguna desdelinux bisa ngakses kursus kanthi biaya $ 10,99, sayangé kupon iki ora bakal bisa digunakake kajaba $ 30 saben kursus tegese diskon 75%, iki amarga pangguna sing nggawe kursus wis nambah tarif lan platform mung ngidini jumlah iki paling sithik (Aku getun amarga kedadeyan kasebut). Staf Udemy wis nyoba nggayuh pangguna supaya entuk kesepakatan, nanging jebule durung nanggapi amarga plancongan.

    Saiki kita saiki nindakake kursus sing gegandhengan Pambuka babagan Hacking lan Cybersecurity, digawe saka 56 video, total playback luwih saka 8 jam, kanthi luwih saka 250 kaca informasi rinci, kabeh ana ing basa Spanyol lan ditujokake kanggo para pamirsa kabeh level pendhidhikan. Wis 7 ujian sing disebar miturut level lan nawakake sertifikat rampung ... Kita uga wis entuk kupon nanging kita ngarep-arep enggal enggo bareng ing artikel liya, supaya cepet banget lan mbantu sampeyan latihan ing kene kiwa ing link kupon kanggo kursus iki regane $ 10,99.

    Kanthi cara sing padha, kursus iki mewah, mula Paco sepulveda mulang kanthi jelas lan tepat babagan peretasan lan keamanan siber, kanthi conto lan demonstrasi nyata ing lingkungan sing dikontrol lan ora bisa dikendhaleni

    1.    Arturo ngandika

      Matur nuwun kanthi sanget kanggo informasi!

  22.   kali zaf ngandika

    Apa sampeyan ngerti yen kupon diskon isih aktif? '

  23.   mvr1981 ngandika

    menarik. Kontribusi kanggo komunitas peretas yaiku sing ndadekake wong dadi peretas.
    Nggawe akal.