Audacity 3.2.1: A release dikempalken karo akeh fitur anyar migunani

Audacity 3.2.1: A release dikempalken karo akeh fitur anyar migunani

Audacity 3.2.1: A release dikempalken karo akeh fitur anyar migunani

Sasi iki wis nggawa rilis menarik lan banget migunani saka versi anyar saka Distributor GNU / Linux, nanging uga saka, aplikasi banget digunakake lan kondhang. Dadi, salah sijine, sing bakal kita komentari dina iki, yaiku, "Audacity 3.2.1".

Mesthi, akeh saiki ora ninggalake indifferent audacity, sawise taun kepungkur, perusahaan Klompok Muse (perusahaan bisnis konco Ultimate Guitar) tuku ngandika editor swara Audacity populer. Wiwit, wiwit wektu iku, aplikasi wis melu akeh debat related kanggo nggunakake teknologi telemetri, kanggo integrasi ing mangsa ngarep karo layanan awan, nganyari otomatis, lan nglaporake kanthi informasi kacilakan lan kesalahan.

Tenacity

Lan, sadurunge sampeyan miwiti maca kirim iki babagan peluncuran "Audacity 3.2.1", kita bakal ninggalake sawetara pranala menyang kiriman sing gegandhengan sadurunge kanggo maca mengko:

Tenacity
Artikel sing gegandhengan:
Tenacity, garpu liyane sing lair saka kesalahan Audacity nalika nglumpukake data lan diwiwiti kanthi sikil sing salah

Artikel sing gegandhengan:
Audacium, garpu Audacity tanpa telemetry

Audacity 1.2.3: A release gigantic

Audacity 1.2.3: A release gigantic

novelties utama saka Audacity 1.2.3

Miturut wara-wara peluncuran resmi, iki sawetara saka warta unggulan padha:

Owah-owahan Featured

  1. Tombol efek anyar wis ditambahake menyang menu trek, ngidini efek diselehake ing wektu nyata. Lan, bar mixer wis digabung karo bar meter.
  2. Tombol setelan audio anyar wis ditambahake, sing ngganti garis piranti standar. Bar piranti bisa ditambahake maneh liwat menu View > Toolbars.
  3. Menu Efek wis entuk susunan anyar. Kajaba iku, opsi pangurutan lan panglompokan liyane bisa ditemokake ing preferensi Efek.
  4. Ikon wis dianyari lan fitur enggo bareng audio cepet wis ditambahake.

Plugin lan owah-owahan sistem

  1. Efek VST3 saiki didhukung. Dene, VST3, LV2, Unit Audio lan LADSPA saiki bisa mlaku kanthi nyata.
  2. Plugins saiki otomatis dipindai, dites lan aktif nalika Audacity diwiwiti.
  3. Apple Silicon (arm64) saiki kompatibel karo macOS. Nanging, nalika nggunakake arm64 Audacity, plugin FFMPEG lan arm64 kudu digunakake, amarga plugin kanggo x86-64 (Intel mac) ora bakal mbukak.
  4. FFMPEG 5.0 (avformat 59) saiki didhukung, saliyane avformat 55, 57 lan 58. Lan, dhukungan Wavpack uga ditambahake.
  5. Ing Linux, Audacity saiki bisa dikompilasi tanpa ana JACK. Kajaba iku, nggunakake direktori XDG. Nanging, yen sampeyan nganyarke saka versi sadurunge, Audacity bakal terus nggunakake folder ~/.audacity-data lan ~/.audacity nganti sampeyan mbusak. Lan diganti saka mad kanggo mpg123 minangka importir MP3.
  6. Wis ditambahake menyang manajer paket Windows (winget).

Lisensi Modifikasi

  1. Binari Audacity saiki dilisensi ing GNU General Public License (GPL), Versi 3.
  2. Umume file kode isih GPL Version 2 utawa mengko, nanging kompatibilitas VST3 mbutuhake lisensi dianyari.

Eliminasi

  1. Alat zoom wis dibusak.
  2. Kaca HTML Manual Audacity ora ana maneh ing instalasi.

Mbecike bug

  1. Fixed Audacity kadhangkala gagal ngimpor file MP3 (utawa nglaporake kebanjiran Huffman) nalika ngoper perpustakaan impor.
  2. Ndandani bug mundhut data sing langka nalika nempatake label sajrone ngrekam.
  3. Audacity saiki ora bakal mandheg maneh kanggo njaluk tingkat sampel nalika milih sing ora didhukung, nanging bakal milih sing paling cedhak sing didhukung.

Unduh

Yen sawise kabeh iki, sampeyan aran alesan kanggo Coba Audacity dhewe, sampeyan bisa ngundhuh tanpa masalah saka Download bagean situs web resmi utawa dheweke situs resmi ing GitHub.

Artikel sing gegandhengan:
Sawise tuku Audacity, aplikasi saiki ngidini nglumpukake data kanggo kepentingan panguwasa pemerintah
Logo ekor
Artikel sing gegandhengan:
Tails 5.0 teka adhedhasar Debian 11, Gnome 3.38, nganyari lan liya-liyane

Roundup: Posting spanduk 2021

Resumen

Ing cendhak, app "Audacity 1.2.3" wis terus kanggo menehi soko kanggo pirembagan bab, loro kanggo ngreksa owah-owahan related kanggo telemetri lan privasi, minangka kanggo banget warta technical migunani lan menarik klebu. Dadi, yen sampeyan ora mikir babagan sing ala, sampeyan mesthi bakal seneng banget aplikasi audio sing ajeg gawe anyar, lan wis macem-macem format installer kanggo GNU/Linux, kanggo nyoba rute beda, supaya bisa ngevaluasi sing keuntungan lan ciri, tanpa masalah ing paling saka Distribusi GNU / Linux.

Yen sampeyan seneng kiriman iki, manawa sampeyan menehi komentar lan enggo bareng karo wong liya. Lan elinga, ngunjungi kita «miwiti kaca» kanggo nggoleki warta liyane, uga gabung karo saluran resmi Telegram saka DesdeLinux, Kulon grup kanggo informasi luwih lengkap babagan topik dina iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.