Kivy: Kerangka kerja Python sing ngidini sampeyan ngembangake aplikasi kanthi cepet

Ngembangake ing Python Nyenengake banget lan akeh sing nganggep minangka salah sawijining basa pamrograman paling gampang kanggo sinau, nanging uga nganggo basa iki sing bisa sampeyan lakoni aplikasi sing kuat banget kanthi konsumsi sumber daya sing cukup sithik. Kanggo nambah gampang lan efisiensi sing diprogram ing basa iki, sing misuwur framework kanggo Python, yaiku alat kanthi standar standar lan fungsi sing mbantu programer nggawe aplikasi sing luwih apik sajrone luwih cepet.

putus asa minangka salah sawijining framework kanggo Python sing wis diamati digunakake dening para ahli, amarga lintas platform lan dhukungan kanggo sebagian besar piranti input lan protokol sing kasedhiya saiki.

Kivy kuwi opo?

putus asa yaiku ... a framework kanggo Python Open source lan multiplatform sing ngidini ngembangake aplikasi kanthi fungsionalitas kompleks, antarmuka pangguna sing ramah lan properti multi-tutul, kabeh iki kalebu alat intuisi, kanggo nggawe prototipe kanthi cepet lan kanthi desain efisien sing mbantu nduwe kode sing bisa digunakake maneh lan gampang dipasang. .

Kerangka kanggo Python

putus asa wis dikembangake nggunakake Python y Cython, adhedhasar OpenGL ES2 lan ndhukung nomer akeh piranti input, kanthi cara sing padha, alat kasebut dilengkapi perpustakaan widget ekstensif sing mbantu nambah macem-macem fungsi.

Kerangka kerja sing kuat iki ngidini kita ngasilake kode sumber dhasar sing bisa digunakake ing aplikasi sing berorientasi ing Linux, Windows, OS X, Android lan iOS. Stabilitas sing apik banget, dokumentasi apik, komunitas jembar, lan API sing kuat nggawe kerangka kerja sing migunani banget kanggo programmer Python sing paling akeh.

putus asa Kasedhiya dilengkapi conto sing akeh sing bisa migunani kanggo pangguna anyar lan pangguna, saliyane iku duwe Wiki lengkap https://kivy.org/docs/ sing nyakup kabeh elemen kunci kanggo instalasi lan panggunaan alat kasebut.

Cara nginstal Kivy ing Linux

putus asa Nduwe installer kanggo macem-macem distro lan sistem operasi, sampeyan bisa entuk ing ngisor iki link, kita uga bisa entuk dokumentasi ekstensif kanggo instalasi lan konfigurasi Kivy ing kene.

Kesimpulan babagan Kivy

Kerangka kerja Python sing kuat iki minangka pilihan sing apik kanggo pangguna anyar lan pangguna, amarga nduweni fungsi sing ngidini kita ngetutake standar industri lan mbantu nyepetake proses pangembangan aplikasi.

Aku nganggep salah sawijining potensial sing paling gedhe yaiku dhukungan dhuwur kanggo macem-macem piranti input lan protokol, uga kemungkinan nggawe aplikasi pangkalan sing banjur bisa diluncurake menyang macem-macem sistem operasi, sing mesthi bakal ngewangi programer Python ngirit wektu. lan luwih efisien.

Tim pangembangan Kivy wis ngirim ing sawijining situs web a galeri proyek sing wis rampung kanthi kerangka kerja sing bakal menehi katrangan sing luwih jelas nalika ndeleng kemampuan lan menehi ide babagan apa sing bisa ditindakake kanthi nggunakake kerangka iki kanggo Python.


5 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jorge ngandika

    Hai, aku ora ngerti apa maksud sampeyan komplit tinimbang wiki kompleks 😛

  2.   Miguel Angel ngandika

    Artikel sing apik banget, jelas banget.

  3.   Gregorio ros ngandika

    Artikel sing menarik banget. Aku golek sawetara aplikasi pangembangan database sing gampang, aku ngerti ana pirang-pirang juta lan sing apik banget, nanging mikir babagan grafis tanpa kudu nganggo program, utawa paling ora Python paling dhuwur lan paling dhuwur, kayata, rekomendasi. Kivy menehi kesan umum, aku ora ngerti kepiye tumindak karo basis data.

  4.   Francisco ngandika

    Aku pengin nyoba, nanging takon: Apa sing aku instal Python 2 utawa 3?. Matur nuwun

  5.   leonardo solis rodriguez ngandika

    matur nuwun kanggo komentar sampeyan
    Aku bakal miwiti nganggo python lan kivy kanggo ngembangake aplikasi desktop
    Aku uga duwe proyek sing aku pengin nggawe ing seluler karo python lan kivy lan aku kaya yen
    bisa nuntun carane miwiti kivy karo python ing seluler.
    Saka Kosta Rika, Taman Donya, Leonardo, Pura Vida.