Keyboard kanggo sinau ngetik

Akeh wong enom saiki ora ngerti apa sing kudu diketik, lan mesthine dheweke ora nate weruh mesin tik, lan sing pertama katon yaiku keyboard, uga; saiki ing Das Keyboard Ultimate S, sing bakal mbantu kita sinau nulis kanthi ngelingake mesin tik sing lawas. kaya sing kita tingali ing foto kasebut Das Keyboard Ultimate S, sampeyan duwe tombol tanpa huruf utawa nomer, sabenere kanthi tujuan supaya kita sinau kanthi tliti saben tombol lan regane sing cocog. Das Keyboard Ultimate S dilengkapi setelan AS lan setelan Eropa.
Rega keyboard unik iki yaiku $ 129, rega sing kita ora setuju banget amarga dhuwur, amarga keyboard sing wis udan nggunakake bisa gratis.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.