Tim editorial

Apa Saka Linux?

Saka Linux (aka <° Linux) minangka situs sing khusus kanggo topik sing ana gandhengane piranti lunak y teknologi gratis. Tujuane ora liya yaiku nyedhiyakake kabeh pangguna sing lagi wae diwiwiti ing jagad iki GNU / Linux, papan ing endi sampeyan bisa entuk ilmu anyar kanthi cara paling gampang lan intuisi.

Minangka bagean saka komitmen kanggo jagad Linux lan Software Gratis, ing DesdeLinux, kita wis dadi mitra Kanthi gratis 2018 minangka salah sawijining Acara paling penting ing sektor Spanyol.

Tim editorial Saka Linux kalebu klompok ahli ing GNU / Linux, hardware, keamanan komputer lan administrasi jaringan. Yen sampeyan uga pengin dadi bagean ing tim, sampeyan bisa kirimake formulir iki kanggo dadi editor.

Penyunting

  • darkcrizt

    Pangguna Linux rata-rata kanthi semangat teknologi anyar, gamer lan Linux. Aku wis sinau, nggunakake, nuduhake, seneng lan nandhang sangsara wiwit taun 2009 karo Linux, saka masalah ketergantungan, panik kernel, layar ireng lan luh ing kompilasi kernel, kabeh duwe tujuan sinau? Wiwit kuwi aku wis makarya, nyoba lan nyaranake sebilangan gedhe sing paling disenengi yaiku Arch Linux sing disusul karo Fedora lan openSUSE. Linux Ora ana sangsi pengaruhe gedhe ing keputusan sing ana gandhengane karo akademik lan uripku amarga amarga Linux aku dadi minat lan saiki aku kepengin mlebu ing program.

  • Instal Linux Post

    Wiwit cilik aku seneng teknologi, utamane apa sing kudu ditindakake langsung karo komputer lan Sistem Operasi. Lan luwih saka 15 taun aku seneng banget karo GNU / Linux, lan kabeh sing ana gandhengane karo Piranti Lunak Gratis lan Open Source. Kanggo kabeh iki lan liya-liyane, dina iki, minangka Insinyur Komputer lan profesional kanthi sertifikat internasional ing Sistem Operasi Linux, aku wis nulis kanthi semangat lan pirang-pirang taun saiki, ing situs web sing apik lan kondhang yaiku DesdeLinux, lan liya-liyane. Ing ngendi, aku bareng karo sampeyan saben dina, akeh sing daksinaoni liwat artikel praktis lan migunani.

  • Isaac

    Semangat kanggo arsitektur komputer nyebabake aku mriksa lapisan sing luwih unggul lan ora bisa dipisahake: sistem operasi. Kanthi semangat khusus kanggo jinis Unix lan Linux. Pramila aku wis pirang-pirang taun melu sinau babagan GNU / Linux, entuk pengalaman kerja minangka helpdesk lan menehi saran babagan teknologi gratis kanggo perusahaan, kolaborasi ing macem-macem proyek piranti lunak gratis ing komunitas, uga nulis ewonan artikel kanggo macem-macem media digital khusus ing Open Source. Tansah dipikirake siji tujuan: ora mandheg sinau.

Mantan editor

  • Alexander (aka KZKG ^ Gaara)

    Aku miwiti lelungan ing Linux ing taun 2007, pirang-pirang taun liwat distribusi sing ora ana enteke, aku wis ndeleng puluhan wong sing lair lan akeh wong liyane sing mati, yen babagan preferensi pribadi aku bakal milih ArchLinux lan Debian. liyane. Wis pirang-pirang taun kerja kanthi profesional dadi administrator jaringan lan sistem UNIX, uga pangembang web kanggo solusi sing disesuaikan karo klien.

  • Luigys toro

    Aku seneng nyelehake ing jagad Linux, khusus kanggo panggunaan distro, utamane sing dituju kanggo bisnis. Kebebasan Kode kasebut proporsional langsung karo Pertumbuhan Organisasi. Pramila Linux minangka sistem sing ora bisa ana ing saben dinane.

  • Luis Lopez

    Programmer sing seneng Linux lan distribusi, saengga dadi perkara sing penting kanggo saben dina. Kapan distro adhedhasar Linux anyar metu, aku ora sabar ngenteni maneh, lan ngerti kanthi tliti.