LG Smart TV

Tandatangan LG tansah dadi teknologi utama, wis duwe televisi anyar ing pasar sing merevolusi konsep nonton televisi dhewe, iku anyar LG Smart TV, sing ketemu sampeyan ing ngisor iki.

  • Cara anyar kanggo ngerti televisi - LG Smart TV nawakake pamirsa pengalaman anyar sing rangkuman ing: gampang digunakake, intuisi lan gampang banget. Sistem anyar iki ngidini sampeyan aplikasi, ngakses konten lan nyambung menyang internet kaya liyane, lan mesthi seneng nganggo program favorit.
  • Telusuri internet saka TV - Mbok menawa sing paling penting yaiku salah sawijining topik sing saiki bisa internet ing televisi. Liwat pusat kontrol, pamirsa bisa ngakses internet lan uga kabeh fungsi televisi kasebut. Tanpa mangu-mangu, sampeyan ora bakal nate surfing web kanthi luwih nyaman tinimbang karo televisi sing nyenengake.
  • Kabeh kontrol ing siji kontroler - Tanpa diragukan, iki warta apik, yaiku babagan remot kontrol "Gerakan sihir”, Sing ngidini sampeyan pindhah ing antarmuka kaya kursor mouse komputer. Remote control gyro hebat iki nduweni sensor modern sing ndeteksi macem-macem jinis gerakan. Nonton televisi, surfing internet lan dolanan ora bakal padha maneh.
  • Aplikasi kanggo kabeh wong - TV iki dirancang kanggo kabeh kulawarga, amarga duwe macem-macem aplikasi sing manawa sampeyan pengin, saliyane karo aplikasi Premium sing wis dimuat sing kasedhiya TV iki. Sampeyan uga bisa ngakses jaringan sosial lan duwe pilihan kanggo ngetik katalog app ing ngendi kita yakin sampeyan bakal nemokake apa sing sampeyan goleki.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.