Dina Terbuka Libertya 2017 - 7 September

Edhisi anyar acara wis teka sing nggabungake komunitas kamardikan karo perusahaan umume, kanggo nuduhake dina nganyari lan bisnis.

Endi lan kapan

Janjian kasebut yaiku Kamis, 7 September ing Hotel Savoy (Av. Callao 181 - CABA) ing Argentina wiwit jam 8.30 esuk.

Acara kasebut

Sajrone Dina Terbuka Libertya, layanan anyar bakal ditampilake Dikarepake y Ing Premise dikembangake utamane kanggo segmen UKM.

Kajaba iku, diskusi teknis bakal dianakake babagan pilihan integrasi data lan replikasi, lan program kasebut bakal rampung karo sawetara crita sukses sing nuduhake kekuwatan lan keluwesan produk kasebut.

Ing wayah awan, ing ngisor iki bakal dianakake bebarengan:

  • Rapat jaringan lan babak bisnis.
  • Konsultasi gratis kanggo tim teknis.
  • Stand sing dirawuhi dening perusahaan terkenal ing komunitas mitra.
  • Tes Demo LibertyaERP

Kanggo mungkasi acara kasebut, Ruang Terbuka bakal dianakake; dirancang supaya para peserta bisa: menehi komentar, debat lan ngrembug babagan masalah sing ana sajrone pameran lan / utawa kegiatan sing beda-beda ing Dina Terbuka Libertya.

Registrasi

Registrasi lan informasi ing situs web acara. Kanggo tiket gratis, email: libertya.gestion@gmail.com

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.