Dell Latitude Z600

Perusahaan Amerika Dell mentas ngluncurake Lintang Z 600, sing nduweni keanehan sing luar biasa dadi laptop pertama ing donya sing ngisi nirkabel, sing nggawe produk unggulan merek kasebut. Komputer bisa diisi ulang tanpa kabel listrik amarga stasiun docking khusus. Kajaba iku, ing Lintang Z 600 duwe prosesor Intel Core 2 Duo SU9600 1.6 GHz, layar 16 inci kanthi résolusi 1.600 x 900 piksel, memori 3 GB DDR4, hard drive 12 GB, kamera 2 megapiksel terintegrasi kanthi fokus otomatis lan sistem operasi Windows 7, keyboard backlit lan Wifi panyambungan. Laptop anyar sing apik gayane didol udakara $ 1800.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.