Linux 4.20-rc7 saiki wis siyap diunduh lan dites

Tuks

Pangembangan kernel terus tanpa masalah utama, saiki Calon Rilis kaping pitu iki teka, yaiku Linux 4.20-rc7, versi anyar kanggo dadi calon ing pungkasan 4.20 kernel. Nyatane, tanggal 17 Desember 2018 minangka tanggal sabanjure sing ditandhani kernel.org kanggo rilis anyar, mula ora bakal suwe nganti tekan langkah sabanjure. Langkah kasebut bakal ditindakake minggu ngarep yen ora ana masalah, lan mesthine Linux 4.20 Final.

Linus Torvalds, kaya biasane, dheweke tanggung jawab ngumumake peluncuran RC anyar iki ing LKML. Dadi, yen sampeyan pengin mbantu, saiki sampeyan bisa ndownload lan nginstal ing distro kanggo nyoba lan ndeteksi prekara-prekara sing kudu dipoles kanggo peluncuran pungkasan cabang sing padha iki. Kaya sing sampeyan ngerteni, versi anyar iki kasedhiya karo kewan omo sing apik banget, nuduhake sawetara driver grafis.

Dheweke biasane wis Driver AMDGPU lan kertu grafis Vega, sing narik kawigatosan kolaborator kanggo ngatasi masalah sing ana ing peluncuran sadurunge. Uga, ing woro-woro kasebut, Torvalds dhewe ujar manawa rc7 cilik, kaya sing disenengi. Bisa uga disebabake yaiku akeh pangembang sing wis nyiyapake preinan Natal sing pantes, nanging ora dadi paket sing apik ...

Kajaba pangowahan kasebut, kita uga bisa ndeleng perbaikan liyane kanggo i915, driver liyane, sistem file, lsp. Uga nganyari perlu ing bagean tartamtu saka kode. Ngomong-ngomong, sawise iki dheweke bakal mulai nggarap wulan Januari ing versi kernel anyar, sing kudune Linux 5.0, nanging, kayane ana sawetara portal sing nganggep bakal diarani Linux 4.21 lan penomoran durung rampung 4.x. Kita bakal ndeleng, apa sing diputusake. Aku sejatine milih lompatan dadi 5.x.

Feliz Navidad kanggo kabeh pamaca FromLinux !! Sugeng plancongan lan taun makmur 2019. Matur nuwun sampun maos.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.