Dheweke ngembangake alat anti-tracking kanthi Raspberry Pi 

alat anti-tracking

Dheweke nggunakake Raspberry Pi kanggo nggunakake sinyal nirkabel sing cedhak kanggo mbantu nemtokake manawa sampeyan dituruti

Sajrone Black Hat 2022, Matt Edmondson, agen federal sing wis kerja ing Departemen Dalam Negeri AS, Aku nampilake pangembangan tim kanggo ndeteksi piranti Bluetooth lan Wifi sing cedhak kanggo mesthekake yen sampeyan ora dilacak.

Kanggo mbantu ningkatake solusi sing dikembangake lan uga mbantu wong-wong sing mbutuhake, agen federal kasebut nampilake ing acara Black Hat ing Las Vegas ing awal Agustus. lan nggawe kode kasedhiya ing GitHub.

Disebutake manawa kaputusan kanggo ngrancang piranti iku amarga sawise dikontak kanca kang kanggo mangerteni yen bisa duwe piranti sing bakal supaya ngerti yen lagi dilacak, Matt Edmondson temen maujud sawise akeh riset sing ora ana alat sing bisa bantuan kanca.

Weruh masalah sing diwakili iki Kanggo wong-wong sing, amarga alasan kerahasiaan sing dhuwur, kudu ngerti yen lagi dilacak, Matt Edmondson, sing minangka peretas lan pakar forensik digital, miwiti proyek ngrancang tim sing nyukupi kabutuhan kasebut.

Nindakake, nguripake menyang Raspberry Pi 3 lan nginstal Kismet ing, yaiku jaringan nirkabel lan detektor piranti, sniffer a, alat ngawasi lan framework WIDS (deteksi intrusi nirkabel). Dheweke banjur digabungake karo baterei supaya luwih fungsional, amarga alat anti-tracking dirancang kanggo digunakake ing perjalanan. Pungkasan, uga duwe layar sing ngidini maca data sing dianalisis kanthi nyata.

Kanggo nggawe iku bisa, Edmondson mung instruksi dienkode ing Python sing mbukak file SQLite kanthi ekstensi .kismet lan mbangun dhaptar piranti sing ditemokake ing interval 5-10 menit, 10-15 menit, lan 15-20 menit.

Banjur nganalisa sambungan Wifi utawa Bluetooth lan log saben menit ing basis data piranti Wi-Fi utawa Bluetooth anyar sing ana ing wilayah kasebut ing interval wektu sing beda. Saben menit, piranti mbandhingake piranti sing dideteksi karo sing kadhaptar ing macem-macem kategori dhaptar (5-10 menit, 10-15 menit lan 15-20 menit) lan ngirim tandha ing layar yen piranti cocog karo sing wis didaftar ing daftar. daftar

Kanggo ngindhari tandha palsu, Edmondson nemtokake manawa kapan wae iku bisa kanggo nggawe dhaftar pengecualian kanthi ngetik alamat MAC sing wis ana ing basis data Kismet. Ing kasus kaya mengkono, piranti sing ora kalebu bakal diabaikan sajrone sesi liyane. Uga, sampeyan bisa mbusak utawa nggawe maneh dhaptar ing sembarang wektu.

Salah sawijining masalah sing ditemokake peretas yaiku nalika mindhai piranti, ora kabeh piranti nyambung menyang Wifi utawa nggunakake Bluetooth. Kajaba iku, akeh piranti nggunakake acak alamat MAC kanggo ndhelikake alamat sing bener. Mulane, sampeyan kudu ngluwihi alamat MAC kanggo deteksi. Salah sawijining solusi sing ditemokake dening Edmondson yaiku Kismet uga nyimpen log piranti sing ditemokake ing format JSON. Log iki bisa dianalisis mengko kanggo mesthekake yen siji wis ora dilacak. Nanging kanggo deteksi wektu nyata piranti sing ora nyambung menyang Wifi utawa Bluetooth, solusi sing bisa ditindakake kudu ditemokake.

Nanging wis, Edmondson nerangake yen dheweke manggon cedhak ara-ara samun lan mulane nguji sistem ing mobil nalika nyopir ing panggonan sing ora ana wong liya, njupuk sawetara telpon sing bisa dideteksi dening alat kasebut. Edmondson ujar manawa alat kasebut bisa efektif amarga "sampeyan mesthi duwe telpon ing kanthong utawa ing kursi ing jejere sampeyan." Sawise ngrancang alat iki, kancane sing kerja ing pelayanan liyane nggunakake piranti kasebut lan nemokake migunani.

Ing mangsa ngarep, Edmondson ngrancang nambah alat kanggo ndhukung adaptor Wi-Fi liyane, luwih akeh protokol nirkabel lan nggabungake pelacakan GPS. Kanggo sing uga kasengsem ing alat iki, Edmondson wis dikirim kode sampeyan ing GitHub lan nyathet yen piranti sing digunakake kanggo mbangun bisa gampang ditemokake.

Pungkasan, yen sampeyan kepengin ngerti luwih akeh babagan iki, sampeyan bisa menehi rincian babagan link ing ngisor iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.