Ganti GNU / Linux dadi Sistem Operasi sing cocog karo Digital Mining

Ganti GNU / Linux dadi Sistem Operasi sing cocog karo Digital Mining

Ganti GNU / Linux dadi Sistem Operasi sing cocog karo Digital Mining

Ing publikasi kaping pindho wulan iki, aku nggawa publikasi babagan paket minimal sing disaranake kudu duwe GNU / Sistem Linux dhewe, kanggo ngoptimalake lan bisa ngaturake Digital Mining, kanthi tembung liyane, kanggo generasi Cryptocurrency (Cryptocurrency).

Sabanjure, kita bakal rinci prentah printah karo sawetara paket sing gumantung karo Distribusi lan versi Sistem Operasi GNU / Linux sampeyan dhewe bisa uga ora padha, mula sampeyan kudu nemokake lan ngganti jeneng sing dibutuhake:

Paket kanggo ngoptimalake kanggo entuk Sistem Operasi Mining Digital

Ngoptimalake kernel:

root @ machine: / direktori / subdirektori # sudo apt nginstal header-penting linux-header - $ (uname -r) dkms

Atur file sing dikompres:

root @ host: / direktori / subdirektori # sudo apt nginstal arj bzip2 lhasa lzip p7zip p7zip-full p7zip-rar rar unace unrar unrar-free unzip xz-utils zip zoo

Adaptasi Piranti Piranti:

root @ computer: / direktori / subdirektori # sudo apt nginstal acpi acpitool acpi-support fancontrol hardinfo hwdata hwinfo ibus ibus-m17n inxi irqbalance iucode-tool laptop-ndeteksi linux-firmware lm-sensor sensor lshsc lsscsi smart-notifier smartmontools sysinfo xsensors
root @ host: / direktori / subdirektori # sudo apt nginstal intel-microcode # Mung kanggo Prosesor INTEL
root @ machine: / direktori / subdirektori # sudo apt nginstal amd64-microcode # Mung kanggo Prosesor AMD

Banjur nglakokake printah printah:

root @ host: / direktori / subdirektori # sensor sudo-ndeteksi

Lan pencet ENTER ing kabeh pilihan.

Banjur nglakokake printah printah:

root @ host: / direktori / subdirektori # sudo chmod u + s / usr / sbin / hddtemp

Priksa minangka Pangguna printah hddtemp:

root @ host: / direktori / subdirektori # sudo hddtemp / dev / sda

Paket kanggo ngatur Kartu Video:

Cathetan: Mung instal ing komputer desktop nganggo kertu video AGP / PCI / PCI EXPRESS utawa komputer seluler (laptop) sing ora terintegrasi sing nduwe masalah utawa kekurangan video:

Kertu Nvidia:

root @ host: / direktori / subdirektori # sudo apt nginstal linux-header-`uname -r` xorg-server-source
root @ machine: / direktori / subdirektori # sudo apt nginstal nvidia-kernel-umum nvidia-kernel-dkms nvidia-xconfig nvidia-setting nvidia-ndeteksi nvidia-smi nvidia-support

Banjur nglakokake printah printah:

root @ host: / direktori / subdirektori # sudo nvidia-xconfig

Wiwiti maneh Sistem lan coba asil.

Kertu AMD:

root @ machine: / direktori / subdirektori # sudo apt nginstal fglrx-driver fglrx-control

Wiwiti maneh Sistem lan coba asil.

Kertu INTEL:

root @ machine: / direktori / subdirektori # sudo apt nginstal intel-gpu-tools i965-va-driver

Wiwiti maneh Sistem lan coba asil.

Cathetan: Yen ing instal paket video eksklusif lan aja miwiti lingkungan grafisUtawa, sampeyan bisa ngatasi masalah kanthi mbusak konten file /etc/x11/xorg.conf lan urip maneh.

Paket kanggo ngatur aplikasi adhedhasar PYTHON:

sudo apt nginstal python-pip python-psutil python-twisted

Paket kanggo ngatur aplikasi adhedhasar QT5:

sudo apt nginstal qt5-default qt5-qmake qtbase5-dev-qttools5-dev-alat libqt5websockets5

Lan Gumantung ing Distribusi lan Versi Sistem Operasi sampeyan:

sudo apt nginstal libqt5core5

Utawa iki liyane:

sudo apt nginstal libqt5core5a

Paket kanggo ngatur Program Penambang Cryptocurrency (Penambang) lan Program Dompet:

sudo apt nginstal autoconf automake autotools-dev build-vital byobu g ++ gcc gcc-6 g ++ - 6 git git-core libboost-dev libboost-all-dev libcrypto ++ - dev libcurl3 libdb-dev libdb ++ - dev libevent-dev libgmp-dev libgmp3- dev libhwloc-dev libjansson-dev libmicrohttpd-dev libminiupnpc-dev libncurses5-dev libprotobuf-dev libqrencode-dev libqt5gui5 libqtcore4 libqt5dbus5 libstdc ++ 6 libssl-dev libusb-1.0-0-dev libtool-open dev opensl pkg-config protobuf-compiler qrencode qttools5-dev qttools5-dev-tools

Lan perpustakaan iki:

sudo apt nginstal libdb ++ - dev libdb5.3 ++ libdb5.3 ++ - dev

Utawa liyane iki:

sudo apt nginstal libdb ++ - dev libdb4.8 ++

Cathetan: Kanggo 4.8 perpustakaan sampeyan bisa nginstal Repositori Bitcoin kasedhiya kanthi nginstal ppa: bitcoin / bitcoin

sudo add-apt-repository ppa: bitcoin / bitcoin sudo apt-get update sudo apt-get install -y libdb4.8-dev libdb4.8 ++ - dev

o Download saka:

http://ppa.launchpad.net/bitcoin/bitcoin/ubuntu/pool/main/d/db4.8/

Perlu uga Ubuntu lan sawetara Distros adhedhasar Ubuntu nginstal perpustakaan libboost ora cocog karo varane, perpustakaan kayata: «libboost-filesystem1.58.0«,«libboost-program-options1.58.0«,«sistem libboost1.58.0»Lan«libboost-thread1.58.0»Yaiku khas Ubuntu 16.04 (Xenial). Dheweke kudu didownload lan diinstal kanthi printah: "Sudo dpkg -i libboost * .deb".

Lan ing kasus liyane, instalasi paket "cmake" utawa "libcurl4" lan "libcurl4-openssl-dev" bisa uga dibutuhake., sing mbutuhake instal perpustakaan "Libcurl3" lan aplikasi sing nggunakake. Paket liyane sing migunani kanggo tugas penambangan digital liwat terminal (console) yaiku «Layar». Instal yen sampeyan nganggep perlu.

Sawise iki, sampeyan bisa ngrampungake kanthi nindakake ing ngisor iki prentah kanggo pangopènan lan optimalisasi saka kabeh Sistem Operasi:

root @ host: / direktori / subdirektori # sudo apt update; sudo update-apt-xapian-index; sudo aptitude aman-upgrade; sudo apt nginstal -f; sudo dpkg --ngonfigurasi -a; sudo apt --nginstal sing rusak
root @ host: / direktori / subdirektori # sudo localepurge; sudo nganyari-grub; sudo update-grub2; sudo aptitude resik; sudo aplikasi otomatis; sudo apt-get autoremove; sudo apt otomatis; sudo apt purge; sudo apt mbusak
root @ machine: / direktori / subdirektori # sudo rm -f /var/log/*.old /var/log/*.gz / var / log / apt / * / var / log / auth * / var / log / daemon * / var / log / debug * / var / log / dmesg * / var / log / dpkg * / var / log / kern * / var / log / pesen * / var / log / syslog * / var / log / user * / var / log / Xorg *
root @ host: / direktori / subdirektori # update sudo-initramfs -u

Sampeyan saiki bisa terus nginstal lan / utawa mbukak saben Software Mining lan Digital Wallet pilihan sampeyan!

MinerOS / MilagrOS: Sistem Operasi Mining Digital

Muga-muga iki tips sethitik pandhuan ing Distro lan versi dhewe supaya bisa ngoptimalake lan adaptasi karo Digital Mining of Cryptocurrencies. Lan yen sampeyan ora pengin nggawe iki lan pangoptimal liyane, undhuh Sistem Operasi GNU / Linux MilagrOS, biyen diarani Penambang saka situs web resmi, kanthi ngeklik ing kene: Proyek Tic Tac | Distro.

MinerOS / MilagrOS: Sistem Operasi Mining Digital


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

22 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   JulioSao ngandika

    Resiko katon troll. Kita ngisi daya planet kanthi cukup akeh industri lan emisi CO2 kanggo ngasilake energi tanpa wates, nanging kita ngisi daya adhedhasar nomer sing bisa ngatasi masalah lan bisa njupuk angin seger nalika komputasi kuantum ngerti. kayane ora masuk akal. Iki ora kudu disengkuyung.

    1.    mvr1981 ngandika

      Kolega troll ... Aku setuju banget karo sampeyan, sanajan ana alternatif sing ora dingerteni lan aku ora ngerti yen bisa ditindakake. https://www.gridcoin.us/

      1.    Jose Albert ngandika

        Yen ana akeh perkara sing apik (kode kanggo tujuan ilmiah lan kamanungsan) ing sawetara mata uang crypto. Legenda ujar manawa akeh kode kriptografi sing wis diowahi karo para penambang lan sing entuk hadiah karo mata uang kripto yaiku menehi intelijen buatan (AI) mbesuk ing pembangunan liwat komputasi sing disebarake ing level global.

        lol

        1.    anonim ngandika

          Muahahaha ... iku bakal dadi apik banget Machiavellian.

    2.    Jose Albert ngandika

      Sampeyan pancen bener, nanging Kamanungsan sacara umum "kaya saiki" mula ora bakal diganti amarga kosok baline minangka alternatif sing luwih apik kanggo urip, mula tambang digital bakal tetep nganti ana sing nyurung mode anyar ing sistem ! Lan aku mung nggampangake perkara, yaiku kanggo sing nggunakake GNU / Linux kanggo sinau.

  2.   kra ngandika

    !!! WTF ¡
    Kanggo penambang ASIC (Aku duwe Antminer s9), sampeyan mung kudu nginstal versi stabil paling anyar saka Debian, tanpa desktop lan paket cgminer banjur wis ana.

    Kanggo dompet, aku nggunakake Bitcoin core (Bitcoin-qt) sing duwe opsi kanggo ngatur saka console (CLI).

    Kanggo mine karo GPU, aku ora ngerti prosedur kasebut.

    Artikel apik

    1.    Jose Albert ngandika

      Matur nuwun! Artikel iki luwih kanggo sing wis mbukak GNU / Linux ing Komputer lan pengin miwiti tambang lan kudu adaptasi karo Sistem Operasi saiki.

  3.   Miguel ngandika

    Apa sing diarani pertambangan? Aku ngerti nggawe cryptocurrency, nanging kanthi cara sing gampang, kepiye carane nggawe?

    1.    Jose Albert ngandika

      Muga-muga artikel iki nerangake keraguan sampeyan: https://www.oroyfinanzas.com/2015/02/que-mineria-bitcoin-por-que-necesaria/

  4.   Melvin ngandika

    Matur suwun Albert, amarga terus nuntun.

    1.    Jose Albert ngandika

      Sugeng rawuh! Seneng banget sosialisasi lan demokratisasi akses menyang ilmu lan keahlian teknis!

  5.   gabriel simon ngandika

    Suwene sampeyan bisa entuk dhuwit saka bitcoin? Kaya sing dak ngerteni, nganti saiki, ora ana bathi maneh yen duwe penambang, amarga sing entuk setaun malah regane raspberry.

    1.    Jose Albert ngandika

      Mesthi ora menehi akeh yen sampeyan tuku PC lan nyawiji penambangan. Nanging sampeyan bisa sinau lan ora uwal saka gelombang Keuangan Teknologi, lan yen nindakake sawetara pecahan Crypto lan Tradeas sampeyan bisa menang akeh utawa ilang kabeh! 🙂

  6.   srkdos ngandika

    Kabeh komentar pisanan, sanajan duwe logika bisa dipertanyakan, sing ora dingerteni wong wis ana alternatif sing kuat, lan malah luwih murah kanthi asil sing luwih apik; nanging, lan kenapa perkara kasebut ora dingerteni ..

    Wangsulane cekak: angel banget. Pengetahuan minimal dibutuhake supaya wong ora duwe lan aku ngomong babagan denominator umum, yaiku wong sing pengin entuk bathi; ora pengin duwe. Alesan kenapa ana jinis pandhuan sederhana, ASIC lan piranti liyane sing ana ing tahap uji coba (metode adhedhasar pembelajaran mesin lan teknologi AI liyane).

    Cuplikan iki kanggo Gabriel, sing takon babagan untung:

    Gabriel, iki angel banget kanggo dijawab. Ngopo

    Gumantung saka faktor kayata listrik, peraturan negara sampeyan (Aku ngomong miturut hukum negara sing duwe peralatan wiwit duwe pajak) listrik, biaya internet, pangopènan lan mata uang sing sampeyan pilih.

    Penambangan Bitcoin gumantung karo kekuwatan sing sampeyan duwe, yen luwih akeh tenaga, luwih akeh bakal duwe mupangate nyata. Kanggo ngasilake Bitcoin, kanthi mesin dhewe, umume kudu nandur biaya siji kanggo mbalekake Bitcoin kasebut, lan muga-muga ngasilake liyane. Ngopo iki Amarga kangelan tuwuh saben dina lan saben dina mbutuhake kekuwatan sing luwih gedhe. Saiki, yen sampeyan milih mata uang liyane, bisa beda-beda.

    Sampeyan milih GPU sing ditambang. Padahal. Bisa uga padha investasi, asil dadi luwih nguntungake, mata uang kayata monero, (lan bubar uga bytecoin) nggabungake lan nambah rega.

    Sampeyan kudu duwe macem-macem bidang, teknis, statistik lan investasi (dagang) utawa, lan iki sing dak saranake, ketik klub minasi, ya, bisa diverifikasi ing blockchain.info.

    Ringkesane, dakkira, lan tanpa wedi kleru, kita bakal cepet ora duwe akses menyang Bitcoin lan akeh mata uang crypto, kajaba yen kita tuku.

    1.    Jose Albert ngandika

      Komentar apik banget.

      Salam Srkdos!

  7.   ernesto1303 ngandika

    Cara mbukak program sing ora bisa ditemokake ing endi wae

  8.   Jose Albert ngandika

    Yen sampeyan tegese MinerOS, iki situs web resmi: https://proyectotictac.wordpress.com/mineros-un-gnu-linux-listo-para-minar/

  9.   Mansoor ngandika

    Blog sing apik.

    Yen sampeyan pengin nggawe blog luwih profesional, hubungi kula ing link ing ngisor iki:

    https://www.fiverr.com/mansoorahmed330/create-a-professional-wordpress-website-for-you

  10.   pacokakaka ngandika

    Kaca iki mbantu aku akeh, aku bisa ngatur konfigurasi vps Pitulung Windows

  11.   Rabato Carrefour ngandika

    Wah
    artikel menarik banget
    Gracias
    https://www.rabato.com/es/carrefour

    1.    Instal Linux Post ngandika

      Salam Rabato! Matur suwun komentar.

  12.   urip ngandika

    nutul balku sepira pariwara pariwara ing web