Nokia E72

Salah sawijining perusahaan ponsel utama, saliyane dadi salah sawijining pionir, mentas ngluncurake sing anyar Nokia E72. Ponsel anyar iki mirip banget karo sing sadurunge ing E71, nanging telpon anyar iki nduweni kemampuan luwih akeh. Fitur utamane kalebu kamera 5 megapiksel terintegrasi kanthi fokus otomatis, 10.2 Mbps HSDPA lan HSUPA 2 Mbps, jack headphone 3.5 mm, memori 250 MB, prosesor ARM 600 MHz, layar QVGA 2.4 inci, keyboard QWERTY, Konektivitas WiF lan sistem GPS. Telpon iki bisa dadi duweke sampeyan regane $ 525.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.