Jupuk linspire

Spygate: Linspire bisa ...

Linspire, "mitra" Microsoft sing anyar lan sawetara bayangan babagan distribusi GNU / Linux sing dilahirake maneh sing pura-pura dadi Windows linuxero

Ubuntu Tutul ing smartphone

Ubuntu Touch OTA-6 wis dirilis

Kita wis duwe update anyar kanggo Ubuntu Touch sing siyap, sistem seluler sing durung seda terus dikelola dening komunitas

IBM Power9 dicekel tangan wanita

CentOS Linux 7.5 kasedhiya kanggo arsitektur IBM POWER9

Kita kabeh kudu ngerti saiki distribusi CentOS gedhe sing muncul minangka proyek independen saka Red Hat lan dikembangake dening komunitas, Gambar-gambar anyar Build of CentOS 7.5 paling anyar teka kanthi dhukungan kanggo arsitektur IBM POWER9 sing ana sawetara mesin gedhe

Subor Z +

Subor Z + konsol game Tionghoa anyar kanthi teknologi AMD

Subor Z + minangka konsol game Tionghoa anyar sing tujuane nglawan langsung nglawan Sony PS4 Pro, Microsoft Xbox One X lan Nintendo Switch. Paling ora sayangé Subro Z + ora bakal kasedhiya karo Linux sing wis diinstal, nanging kita duwe warta apik, lan amarga ciri-cirine ora mbutuhake wektu suwe ...

Haiku OS: desktop

OS Haiku saiki duwe driver sing luwih apik lan GCC 8

Haiku OS minangka sistem operasi open source sing dilisensi ing MIT lan kasedhiya kanggo macem-macem platform kayata x86, PPC, ARM, lan MIPS. Wis ditulis ing OS Haiku, kasedhiya uga pembaruan kanggo driver lan uga versi anyar paket sing digawe standar, kaya GCC 8.

ubuntu-18.04-lts-1

Kita wis duwe versi anyar Ubuntu 18.04 LTS

Uga, dina iki kita wis duwe versi stabil anyar Ubuntu, mula nggayuh versi Ubuntu 18.04 kanthi jeneng kode Bionic Beaver, sing tim pangembangane seneng ngumumake rilis anyar kasebut. Nganti saiki kita bakal mulai nikmati fitur-fitur anyar.

Kode Musim Panas Google, melu proyek ing saindenging jagad

Salah sawijining acara pemrograman paling gedhe ing saindenging jagad, disponsori dening google lan ing endi sampeyan sinau saka komunitas lan guru sing paling apik, nalika dheweke mbayar sampeyan kanggo nindakake proyek karo komunitas sing dikarepake.

Crita anyar kanggo Gentoo

Gentoo wis karo kita kurang saka 20 taun, nanging sajrone wektu iki ana ewu siji petualangan, ayo dideleng sawetara ing ngisor iki.

Wulan pertama bareng :)

Iki minangka perayaan cilik ing wulan pertama blogging, dadi pengalaman sing apik banget lan muga-muga bisa terus.

Git wis duwe versi Spanyol!

Git, alat pilihan kanggo ewu proyek ing saindenging jagad, mung nambah warta anyar kanggo komunitas, versi ES.

Kasedhiya Anggur 2.13

Nindakake kebiasaan ngumumake pangowahan sing paling penting babagan Anggur, yaiku salah sawijining alat ...

wireshark

Kasedhiya Wireshark 2.4.0

Kita terus nggunakake alat Wireshark kanggo nganalisa lalu lintas sing ngliwati jaringan perusahaan, dadi penting ...

Sinyal, pungkasane tanpa senar Google

Sinyal nggunakake Firebase Cloud Messaging (sadurunge Pesen Google Cloud utawa GCM), kaya sing sampeyan kira, gumantung karo Google. Mesthine Google mung ...

Anggur 2.0

Kasedhiya Anggur 2.0

Mung telung wulan kepungkur, sampeyan wis ngandhani babagan versi 1.9.23 Anggur, kanthi dhukungan kanggo Myst V: Pungkasan…