Apa Anyar ing Fedora 24

Kita wis duwe Fedora 24, salah sawijining distro sing disenengi ing komunitas Linux. Saiki sampeyan bisa…

Kernel 4.6 rincian

Saka 2015 nganti taun saiki, kita nemokake pitung update utawa versi anyar saka kernel Linux. Liwat saka ...

NixOS 16.03 kasedhiya

Kanggo sawetara minggu, versi 16.03 distro asal independen iki wis kasedhiya lan langsung saka Walanda, ...

Xenial Xerus cedhak wae

Iki digawe ngenteni, nanging saiki isih sithik. Akeh sing wis ngomong babagan apa sing bakal ditindakake Ubuntu LTS anyar iki, ...

Apa Anyar ing Gnome 3.20

Lingkungan desktop Gnome sing misuwur, kanggo GNU / Linux, katon sawetara dina kepungkur kanthi nampilake versi anyar, sing…

Bukak Webinar

LPIC1-101 Kursus OpenWebinars

Sertifikasi ilmu Linux sadurunge pungkasan taun. Apa sampeyan ngerti yen saben dina akeh perusahaan ngluncurake tawaran proyek ...

Amaya OS

AmayaOS 0.07 wis dirilis

AmayaOS, minangka sistem operasi 100% gratis, jinis UNIX (Ora GNULinux), mbukak akeh tugas lan pangguna multi, ditulis ing C lan C ++….

systemd ngenalake "su" dhewe

Lennart Poettering nembé nerbitake prentah "cangkang machinectl" ing systemd, sing digunakake kanggo nggawe sesi istimewa ...

Mati, Monster, Mati

Aku dudu kepala logam. Nanging warta babagan Flash sing saiki lagi digantung, bisa diringkes ing ...

LXQT 0.9.0: QT5 Murni

Nalika ngarep-arep supaya Xfce 4.12 bakal dirilis cepet, desktop kasebut lair saka serikat kerja antarane LXDE…

Logo Xfce Kab

Bisa Xfce 4.12 Tanggal Rilis

Biyen aku nuduhake ing kene apa sing bakal ditindakake Xfce 4.12. Ana sawetara anyar babagan aplikasi lingkungan ...

Darkmail ngluncurake spesifikasi

Apa sampeyan pengin pil abang karo sianida? Ing kene aku nggawa dheweke menyang sampeyan. Setahun setengah kepungkur aku ujar manawa tukang pos ora bisa ngirim ...

golekenegro

FINDENEGRO - Bukak periode rawuh

Sawise findenegro diumumake ing DesdeLinux 5 wulan kepungkur, biaya kasebut dibalekake karo sing saiki diarani #findenegro kanthi diskusi sing apik banget

Dina Merdika Piranti Lunak - 2014

Software Freedom Day minangka acara sing dianakake ing saindenging jagad, kanthi tujuan promosi lan nuduhake pengalaman babagan teknologi gratis.

Bodhi linux

Pamit Bodhi Linux?

Pangembang utama Bodhi Linux, Jeff Hoogland, ngumumake yen dheweke bakal minggir.

Edisi ENI

Pesen Nggunakake Linux

Buku sing ditawakake Edisi ENI sing ana gandhengane karo Linux, server, lsp. Katalog bibliografi lengkap kanggo sing seneng Free Software lan Linux.

Poster promosi

FLISoL 2014 ing Havana, ibukutha Kuba

Ing kene aku nuduhake sampeyan carane Festival Amerika Latin Instalasi Piranti Lunak Gratis 2014 ing Havana, Kuba. Foto lan liya-liyane saka FLISoL 2014 ing Kuba

Nyuwun tulung (dianyari)

Aku kesel ngeculake kabar iki. Brendan Eich, pencipta Javascript 20 taun kepungkur nalika kerja ing Netscape ...

Kasedhiya KDE 4.12

Komunitas KDE ngumumake update paling anyar kanggo cabang 4.X saka Lingkungan Desktop sing populer: KDE…

Setahun mengko …….

Setahun kepungkur aku nulis artikel babagan tagihan kanggo lembaga negara Uruguay kanggo menehi pilihan ...

Nuwun sewu…

Kadhangkala, kita nggawe kesalahan. Yen nindakake, luwih becik njaluk ngapura, ngatasi kesalahan, lan njupuk langkah kanggo mesthekake yen ora ...

Pesta Teh Sumber Terbuka

  Mark Shuttleworth mbukak cangkeme maneh ...... lan wektu iki luwih cetha. Ing sawijining dina sawise rilis Ubuntu 13.10 ...

Ana sing masak ing Canaima

Halo kabeh, aku @Talpio lan wektu iki aku arep ngobrol karo sampeyan babagan Cayapa Canaima sing kedadeyan minggu kepungkur ...

30 taun proyek GNU

Ing dina kaya dina iki, 30 taun kepungkur Richard Stallman miwiti proyek GNU, mula gerakane ...

Nganyari Paket 7 kanggo LMDE

Yen sampeyan pangguna LMDE (alias Linux Mint Debian Edition), luwih becik sampeyan ngerti manawa wis duwe Paket Pembaruan ...

Pos sing Beda

Sugeng Dina PROGRAMMER !!! Kanggo ngurmati kabeh programer aktif ing komunitas iki… Kanggo sing,

Kasedhiya KDE 4.11.1

KDE SC versi 4.11.1 wis dirilis, nganyari saben wulan kanthi ndandani sing mbantu stabil lan ...

KDE 4.11 dirilis

Segar saka oven, KDE SC versi 4.11 dirilis dina iki, sing bakal dadi LTS nalika ...

La Novena dening HDMagazine

  Perseus katon minangka panganggit ing salah sawijining artikel. Iku cukup alesan kanggo ndownload. 1. Waras ...

LibreOffice 4.1 dirilis

Yayasan Dokumen nembe nerbitake versi 4.1 LibreOffice. Ing blog, dheweke fokus ing interoperabilitas, menehi jeneng ...

H Open mbukak lawangé

Wong-wong sing ngerti aku ngerti aku luwih seneng nerbitake berita babagan warta sing apik lan ora apik, nanging sing khusus, kudu ...

HDMagazine nº 7 kasedhiya

  Aku bakal tetep melu topik kaping pisanan lan kaping telu sing dakkarepake. 1. Pandhuan lengkap babagan nangani ...

Kernel Linux 3.9 dirilis!

Ketemu tenggat wektu pangembangan lan kanthi kacepetan sing luar biasa, Kernel 3.9 wis dirilis! Fitur: Dhukungan eksperimen ...

HDMagazine # 6, metu saka oven

Perseus ngelingake yen Majalah Peretas lan Pangembang # 6 wis ora ana. Temassss …………. 1. Nyebarke aplikasi Python ...

Halo Servo lan Blink

Pamit kanggo rong logo iki (Gecko lan Webkit) Nalika rong wulan kepungkur ana omongan ...

Matur nuwun Intel

    Aku bakal miwiti kanthi njlentrehake manawa iki mung pendapat pribadi lan bisa uga kurang bisa dibagi. Kabeh wong…

Maret HDMagazine anyar n ° 4

Aku ora bisa nemokake apa-apa sing apik kanggo dikirim (aku sibuk banget) mula aku bakal nggawa edhisi anyar. Silabus: 1. Python PEP8 ...

Bahaya jaringan WIFI

Apa sampeyan nate ana sing ujar, "Ninggalake Wi-Fi gratis, sampeyan ora seneng gratis?" "Aja…

Pos pisanan taun

Sampeyan bisa ndeleng manawa artikel babagan CUTI dipasang ing wektu sing tepat amarga ora ana kiriman anyar sawise….

traps

Prentah sing sederhana.

 Pira pirang-pirang kita sing keganggu nulis prentah dawa kaya "sudo apt-get install" utawa "sudo apt-get update"? TO…

Komunitas Google+ anyar

Mondosonoro ujar: G +, jaringan sosial Google ing wengi iki, ngluncurake fitur, serangkaian Komunitas tematik sing khusus dituduhake ...

Pamaca sidik jari dibangun ing laptop Gateway

Biometrik Masa depan otentikasi?

Dina iki maca artikel sing diterbitake dening Mat Honan ing kabel kanthi irah-irahan "Pateni Sandhi: Napa String Paraga Ora Bisa…

SLAX 7 RC1 Kasedhiya

  Slax, distro portebel mitos adhedhasar Slackware, kasedhiya kanggo didownload, Rilis Calon 1, sing ...

Apa Apache OpenOffice Future?

Sawetara dina kepungkur, Apache Software Foundation (ASF) ngumumake manawa Apache openOffice wiwit saiki ing Proyek Tingkat ...