Diaspora * dadi komunal

Rong taun kepungkur, sawetara siswa saka Universitas New York mikirake nggawe jaringan sosial alternatif menyang Facebook, ...

Google ngalahake Apple

  Sawetara wektu kepungkur akuisisi Motorola dening Google minangka warta lan akeh sing ngira manawa "raksasa ...

Disney ngaco karo Open Source

- Aja mung ngadeg wae lan ndandani - Sampeyan nggunakake open source kanggo ngirit wektu, lan virus ndhelik ing kana? ...

LibreOffice 3.6 dirilis

Boten dangu LibreOffice versi 3.6 dirilis. LibreOffice minangka keunggulan multi suite kantor sing diwenehake ...

Sialan Linux cilik wis bali

Liwat DistroWatch, aku nembe ngerti yen mini-distro Linux Damn Small wis bali, kanggo para pecinta minimalis ....

Acara Expo-OS

Komunitas OS UPIITA, sing didhukung dening Unit Profesional Antardisiplin ing Teknik lan Teknologi Lanjutan Institut Politeknik Nasional, promosi ...

Loro Sisi GNOME

Sisih Pesimis Ing ngisor iki minangka terjemahan saka artikel "Staring at the abyss" (Nggolek jurang) ing blog ...

AdminFest 2012

Sawetara jam kepungkur @PasaLaGuardia liwat Twitter (temenan) ngubungi kita lan nglaporake kedadeyan sing bakal ditindakake ing Buenos ...

Oracle ngaco karo CentOS

Sanajan jeneng Oracle kaya mungsuh saka piranti lunak gratis, pancen ana distribusi sing diarani Oracle Linux. Is…

Linux kanggo Dummies.

Linux for Doomies minangka presentasi sing lagi daklakoni kanggo proyek sing ditindakake bocah lanang ing kutha ...

Owncloud ing Debian Sid

Kita wis duwe paket sing gegandhengan karo OwnCloud sing kasedhiya ing Debian Sid, soko sing aku weruh nalika nganyari…

Mageia 2 wis dirilis

Kanthi sawetara kebijaksanaan lan selaras karo tanggal rilis, Mageia 2, garpu Mandriva, wis dirilis. Iki anyar ...

Mandriva SA berkembang

Sajrone dina-dina pungkasan iki, ana akeh spekulasi babagan keputusan sing digawe dening dewan direksi Mandriva SA, ...

Overclocking

Nalika mbukak komputer, ing papan kita bakal nemokake penggemar ing kana. Ing ngisor penggemar kasebut yaiku ...

Poster utama FLISoL ing Havana

FLISoL 2012 ing Kuba

Halo, Dina iki kita pancen sibuk ing kene ... kedadeyan aku lan elav kalebu wong sing ngatur FLISoL ...

Kepiye cara nggawe LINUX?

Dina iki aku pengin nuduhake video sing diproduksi dening The Linux Foundation sing nerangake kepiye carane dibangun Linux, soko ...

Mungkasi SOUP Meksiko!

Kanggo kabeh wong sing ora ngerti babagan subyek, proposal kanggo negesake ukum kasebut dikembangake ...

Trisquel 5.5 ing Libre Planet

Halo, mung ing edisi pungkasan Libre Planet, Rubén Rodriguez (quidam), pangembang utama Trisquel GNU / Linux, yaiku…

Logam gratis

Logam Gratis Kita

Aku pengin ngenalake sampeyan menyang situs sing aku ngerti manawa akeh sing bakal kepincut kaya aku ....

Deleng SakaLinux ing 3D

Ya, pancen apik yen bisa browsing Blog nggunakake teknologi 3D, nanging tujuane artikelku ora liya ...

Firefox 11 resmi telat

Ing Blog Mozilla Johnathan Nightingale wis nggawe warta resmi manawa Firefox 11 telat diluncurake lan ...

Sugeng Dina Wanita

Ing Desdelinux, kita ora pengin ketinggalan dina iki, sing didedikake kanggo makhluk sing paling ayu ...

Mbusak riwayat Google

Sawetara wektu kepungkur aku ngomong babagan rasa hormat kanggo privasi Google marang para pangguna. Sing luwih parah saiki yaiku ...

Takon Libreoffice kasedhiya

Yayasan Dokumen wis nyedhiyakake kabeh situs kanggo pitakon babagan LibreOffice kaya sing dikandhakake Debian, ...

Wayland 1.0 ing pungkasan taun

Wayland, server grafis sing bakal menehi alternatif menyang Xorg (sawetara bisa uga ujar manawa malah bisa ngganti) bakal ...

Pardus bisa mecah

Ing milis pangembang Pardus salah sawijining pangembang, Semen Cirit, wis nerbitake warta iki ...

Kerentanan ing Samba

  Samba bisa ngidini panyerang nyebabake penolakan layanan. Kerentanan diumumake ing Samba ...

Megaupload ditutup

Megaupload nutup agen Federal saka negara bagian Virginia kepeksa nutup situs kasebut, sing ora kasedhiya ing ...

FreeBSD 9.0 dirilis

Aku nggawa kabar apik kanggo para penyayang BSD (amarga ora mung manungsa urip ing GNU / Linux), lan ...

Dropbox utawa Sparkleshare?

Nalika file gedhe banget lan kita ora bisa ngirim liwat mail, kita duwe rong pilihan kanggo ngirim, siji yaiku ...

Android, OpenSource taun 2011

Mung rong dina kepungkur Tina Toledo nyritakake babagan sing nyenengake. Babagan Open Source sing miturut PC World, kita kudu ...

Aku seneng opera

Ana akeh linuxer sing bakal mateni aku amarga ngomong babagan browser iki utawa nyoba troll kula, aku bakal ...

Ing pangopènan

Ana masalah DNS

Para pangguna sing dikepengini: Kita pengin njaluk ngapura marang sampeyan amarga ora nyaman sing kedadeyan ing wayah sore. Kahanan…

Kasedhiya Opera 11.60

Iki dudu Sumber Terbuka, nanging cepet, ayu lan gratis. Opera dipanggonke ing mburi Chrome lan ing ngarep ...

Mageia 2 Alpha1 kasedhiya

Ing minggu pisanan situs iki, sawise komentar lan rinci babagan pangowahan sing bisa ditindakake Mageia 2,…

Pinguy OS Mini 11.10 kasedhiya

Saka Webupd8 (gambar sadurunge dijupuk saka artikel kasebut) dheweke ngandhani babagan peluncuran Pinguy OS Mini, versi Pinguy OS sing suda ...

OpenSUSE 12.1 kasedhiya

Saiki kasedhiya kanggo ndownload openSUSE versi 12.1, distribusi liyane sing wis pamitan kanggo ...

Kasedhiya Fedora 16 (Verne)

Para penyayang Fedora pancen begja amarga versi 16 (aka Verne) kasedhiya kanggo diunduh .. Aku bakal ndeleng…

Ing pangopènan

Kita bali online maneh

Amarga alasan sing isih durung dingerteni, server sing dadi host Desdelinux mati luwih saka 3 jam, sing ...

Ubuntu 11.10 kasedhiya

Akeh sing ngenteni lan versi anyar distribusi GNU / Linux sing paling populer lan kontroversial kasedhiya ing kene:…

Ubuntu ing Kolombia

Sanajan aku dudu negara iki (Kolombia), aku seneng maca warta kaya iki 🙂 Aku bakal ninggalake kutipan teks, yaiku ...

Ngaso tentrem Steve Jobs

Ditresnani dening akeh, sengit karo wong liya, lan ninggali warisan sing ora bisa dibantah ing sejarah Teknologi, dheweke pamitan kanggo ...

Kasedhiya Firefox 10.0a1

Sanajan situs browser paling anyar dibangun isih nuduhake versi 9.0a1 Firefox, saiki kita bisa ndownload ...

Gnome 3.2 kasedhiya

Nembe diumumake kaya sing ujar, rilis versi 3.2 Gnome sing diarep-arep lan pangowahan sing ...