Instal Linux Post

Wiwit cilik aku seneng teknologi, utamane apa sing kudu ditindakake langsung karo komputer lan Sistem Operasi. Lan luwih saka 15 taun aku seneng banget karo GNU / Linux, lan kabeh sing ana gandhengane karo Piranti Lunak Gratis lan Open Source. Kanggo kabeh iki lan liya-liyane, dina iki, minangka Insinyur Komputer lan profesional kanthi sertifikat internasional ing Sistem Operasi Linux, aku wis nulis kanthi semangat lan pirang-pirang taun saiki, ing situs web sing apik lan kondhang yaiku DesdeLinux, lan liya-liyane. Ing ngendi, aku bareng karo sampeyan saben dina, akeh sing daksinaoni liwat artikel praktis lan migunani.