Luigys toro

Aku seneng nyelehake ing jagad Linux, khusus kanggo panggunaan distro, utamane sing dituju kanggo bisnis. Kebebasan Kode kasebut proporsional langsung karo Pertumbuhan Organisasi. Pramila Linux minangka sistem sing ora bisa ana ing saben dinane.