darkcrizt

Pangguna Linux rata-rata kanthi semangat teknologi anyar, gamer lan Linux. Aku wis sinau, nggunakake, nuduhake, seneng lan nandhang sangsara wiwit taun 2009 karo Linux, saka masalah ketergantungan, panik kernel, layar ireng lan luh ing kompilasi kernel, kabeh duwe tujuan sinau? Wiwit kuwi aku wis makarya, nyoba lan nyaranake sebilangan gedhe sing paling disenengi yaiku Arch Linux sing disusul karo Fedora lan openSUSE. Linux Ora ana sangsi pengaruhe gedhe ing keputusan sing ana gandhengane karo akademik lan uripku amarga amarga Linux aku dadi minat lan saiki aku kepengin mlebu ing program.

Darkcrizt wis nulis 1928 artikel wiwit April 2018