Isaac

Semangat kanggo arsitektur komputer nyebabake aku mriksa lapisan sing luwih unggul lan ora bisa dipisahake: sistem operasi. Kanthi semangat khusus kanggo jinis Unix lan Linux. Pramila aku wis pirang-pirang taun melu sinau babagan GNU / Linux, entuk pengalaman kerja minangka helpdesk lan menehi saran babagan teknologi gratis kanggo perusahaan, kolaborasi ing macem-macem proyek piranti lunak gratis ing komunitas, uga nulis ewonan artikel kanggo macem-macem media digital khusus ing Open Source. Tansah dipikirake siji tujuan: ora mandheg sinau.