Pangowahan WhatsApp anyar sing bakal merevolusi cara sampeyan nggunakake

Kanthi pasar sing kompetitif kayadene messenger cepet, ora ana sing bisa ngendelake dhewe, apa maneh sing saiki paling populer. Tampilan, Facebook (Pemilik saiki) ngerti iki lan mulane cepet-cepet ngupayakake perbaikan anyar sing bakal kalebu ing versi sabanjure.

Pangowahan WhatsApp anyar sing bakal merevolusi cara sampeyan nggunakake, nganyari saiki wis kasedhiya

Saiki kita wis duwe Nganyari Juni 2015 sing kalebu, ing antarane akeh perbaikan liyane, antarmuka visual sing diadaptasi karo gaya paling anyar saka rong sistem operasi utama, ing tangan siji, ing WhatsApp kanggo Android nduweni desain gaya material anyar, sing ana gandhengane Android 5.1, ing tangan liyane, ing iOS Nduweni desain sing padha banget karo aplikasi asli ing versi paling anyar.

Ing video sing diterbitake dening pangembang WhatsApp, kita bisa ndeleng kabeh warta sing ditawakake messenger iki, uga langkah-langkah kanggo nginstal versi paling anyar iki, uga bisa ndeleng sethithik babagan sing bakal dilebokake ing kene. app chatting populer.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.