PeerTube 4.3 dilengkapi dhukungan kanggo ngimpor video saka platform liyane lan liya-liyane

PeerTube 4.3 dilengkapi dhukungan kanggo ngimpor video saka platform liyane lan liya-liyane

Ngimpor video ing Peerturbe

Mung digawe ngerti Bukak saka versi anyar saka platform desentralisasi kanggo ngatur hosting lan streaming video Tabung Peer 4.3 lan ing versi anyar iki sawetara owah-owahan cukup menarik wis digawe kayata dandan digawe kanggo antarmuka panganggo, iku uga highlights support kanggo ngimpor video saka platform liyane kanggo PeerTube, antarane liyane.

Kanggo sing isih ora ngerti babagan PeerTube, aku bisa ngandhani yen iki minangka platform sing adhedhasar klien BitTorrent WebTorrent, sing mlaku ing browser lan nggunakake teknologi WebRTC kanggo ngatur saluran komunikasi P2P langsung antarane browser, lan protokol ActivityPub, sing ngidini sampeyan nggabungake server video sing beda-beda menyang jaringan federasi umum ing ngendi pengunjung melu pangiriman konten lan nduweni kemampuan kanggo langganan saluran lan nampa kabar babagan video anyar. Antarmuka web sing disedhiyakake dening proyek kasebut dibangun nggunakake kerangka Angular.

Jaringan federasi PeerTube dibentuk minangka komunitas server hosting video sing saling gegandhengan, saben duwe administrator dhewe lan bisa ngetrapake aturan dhewe.

Fitur anyar utama PeerTube 4.3

Ing versi anyar saka PeerTube 4.3 iki presented, iku disorot singKemampuan kanggo ngimpor video kanthi otomatis saka platform video liyane wis dileksanakake. Contone, pangguna bisa miwiti ngirim video menyang YouTube lan nyetel transfer otomatis menyang saluran adhedhasar PeerTube. Sampeyan bisa nglumpukake video saka macem-macem platform ing siji saluran PeerTube, uga transfer winates video saka dhaptar lagu tartamtu. Impor otomatis diaktifake ing menu "Kula Pustaka" liwat tombol "Sinkronisasi Kula" ing tab "Saluran".

Pangowahan liyane sing misuwur ing versi anyar iki yaiku Karya wis rampung ing modernisasi antarmuka panganggo, mangkono desain kaca nggawe akun wis direvisi, ing ngendi jumlah tahapan sajrone proses registrasi wis tambah: tampilan informasi umum, nrima syarat panggunaan, ngisi formulir kanthi data pangguna, njaluk nggawe saluran pertama lan informasi babagan registrasi sukses saka akun .

Tambien ngganti lokasi unsur ndhuwur ing kaca login kanggo nggawe pesen informatif luwih katon. Bar telusuran wis dipindhah menyang tengah ndhuwur layar. Tambah ukuran font lan werna sing didandani.

Kajaba iku, opsi kanggo embed video ing situs liyane wis ditambahi, wiwit kanggo siaran langsung ditempelake ing pamuter Integrasi ing kaca, ing wayahe sadurunge wiwitan lan sawise mburi siaran, panjelasan layar splash ditampilake tinimbang kosong. ugi wiwitan otomatis puter maneh sawise wiwitan dijadwal urip stream dipun ginakaken.

Nambahake opsi anyar kanggo ngatur simpul PeerTube, administrator wis liya kanggo miwiti bisa ing mode kumpulan ing kelenjar federasi (Federasi), contone, kanggo mbusak pelanggan tartamtu saka kabeh kelenjar kontrol bebarengan. Opsi sing ditambahake kanggo mateni transkoding kanggo ngganti resolusi video sing diundhuh utawa stream langsung, kalebu kemampuan kanggo mateni transkoding video kanthi resolusi sing luwih dhuwur tinimbang maksimal sing diidini ing setelan. Kemampuan kanggo mbusak file video kanthi selektif wis ditambahake ing antarmuka web, sing bisa migunani kanggo mbebasake ruang kosong (contone, sampeyan bisa mbusak video kanthi resolusi sing luwih dhuwur tinimbang sing ditemtokake bebarengan).

Akhire, iku uga nyatet sing optimizations wis digawe kanggo nambah kinerja lan nambah skalabilitas platform.

Yen sampeyan kepengin ngerti babagan iki babagan versi anyar iki, sampeyan bisa mriksa rincian ing link ing ngisor iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.