Photoshop Touch duwe versi khusus kanggo iOS lan Android Smartphone

photoshop-touch-ipad

Adobe nerbitake versi sing digawe khusus kanggo layar cilik smartphone Photoshop Tutul. Piranti lunak kasebut meh kabeh fungsi sing versi tablet uga wis sukses.

El Photoshop Tutul Kasedhiya ing Google Play lan App Store. Ing kalorone toko, regane $ 4,99. Kanggo rega kasebut, sampeyan entuk fitur telpon editing gambar sing akrab karo lapisan, pilihan, pangaturan, filter, sikat, teks, lsp.

Kanthi langganan layanan Adobe Cloud Creative, sampeyan bisa entuk proyek ing versi Photoshop apa wae, kayata ing Mac utawa Windows, lan njupuk ing smartphone sing sampeyan mandheg. Layanan kasebut duwe rencana gratis sing nawakake panyimpenan awan 2GB.

Photoshop Touch mbutuhake iOS 6.0 utawa luwih dhuwur, nanging dioptimalake kanggo iPhone 5. Ing Android, dibutuhake versi ICS 4.0 utawa luwih dhuwur. Sayange, mung kasedhiya ing basa Inggris, Jepang, Prancis, lan Jerman.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.