script

Apa tegese #!/bin/bash

Mesthi sampeyan wis ndeleng #!/bin/bash ing luwih saka siji kesempatan utawa kudu masang menyang script tanpa ngerti apa iku. kene kunci

pycharm-python

Pycharm: lingkungan pangembangan kanggo Python

Ing kesempatan iki, kita bakal njupuk kesempatan kanggo ngobrol babagan PyCharm, yaiku IDE multiplatform (lingkungan pangembangan integral) sing digunakake ing bidang pemrograman, duwe rong versi, siji sing dipérang dadi cummunity lan edhisi pendidikan sing diluncurake kanthi lisensi Apache. ..

Variabel 101: Ngerti Komputer Sampeyan

Cara komputer nyimpen informasi ora mung ngidini sampeyan mriksa mail lan main game nanging penting kanggo wong-wong sing pengin miwiti program solusi cilik ing jagad komputasi.

Milih basa pamrograman pisanan

Langkah kapisan ing jalur pamrograman yaiku nemokake basa sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan, ing artikel iki kita bakal ndeleng sawetara aspek sing paling penting saka macem-macem basa pamrograman lan carane ngerti sing bakal dipilih kanggo miwiti program.

Ayo miwiti program taun

Perlu sinau basa pamrograman, ing kene kita bakal ndeleng sawetara konsep kunci kanggo ngasilake kode sing elegan lan awet.

Git wis duwe versi Spanyol!

Git, alat pilihan kanggo ewu proyek ing saindenging jagad, mung nambah warta anyar kanggo komunitas, versi ES.

Bash

Cara nggawe lotre dhewe ing Linux

Kita nuduhake sampeyan prentah Bash supaya sampeyan bisa ngasilake nomer kanggo lotre, uga nuduhake ExpertLotto, piranti lunak lotre sing apik banget.

/ bin / bash

Teori bash

0. Indeks Babagan sing kedadeyan umume wong Struktur skrip Cetak ing layar ...

Gedit berkembang dadi IDE

Kursus CSOO Harvard MOOC Apa sing ngidini aku nemokake fungsi anyar iki Antarane perkara sing daklakoni saiki,…

Pengantar D-Bus

Yen sampeyan wis suwe ing Linux, sampeyan bisa uga mikir apa D-Bus kasebut. D-Bus minangka komponen internal ...

Nggawe Klien [Vala lan Gtk 3]

Biasane ing Linux, kita ora kejawab sawetara aplikasi, utawa klien saka sawetara layanan sing metu luwih cepet kanggo platform liyane, ...

LLVM / Clang. U Mad GCC?

Aku kudu nulis kiriman babagan kontroversi iki sing diterbitake ing LWN. Lan apa kompilator LLVM / Clang wiwit ...

Kerangka Granit (Vala, Gtk)

Granit wis dikembangake dening wong-wong ing ElementaryOS, lan Framework sing nyedhiyakake macem-macem Widget kanggo ...

Grafik rejeki ing Python

Maca artikel KZKG ^ Gaara babagan "rejeki", aku kelingan skrip Python sing dak tulis sawetara kepungkur mula bisa ndeleng ...

Pambuka NodeJS + SailsJS

Halo kanggo kabeh komunitas! Jenengku Bruno, lan aku wis suwe nggunakake DesdeLinux minangka pangguna. Wayahe…

Kasedhiya Boostrap 2.2

Tinjauan feed dina iki, aku ngerti yen ing developmentloweb.com, versi Boostrap 2.2 kasedhiya. Kerangka kerja CSS populer iki ...

Pangembangan web saka Debian.

Akeh sing ditulis babagan kaluwihan distribusi tartamtu ing lingkungan server, smartphone, desktop utawa kanggo pembangunan….

Endi golek conto HTML5

Salah sawijining situs / blog sing ana ing jaringan negara saya, lan sing ora duwe akses saka internet ...

Deleng SakaLinux ing 3D

Ya, pancen apik yen bisa browsing Blog nggunakake teknologi 3D, nanging tujuane artikelku ora liya ...

Gedit siyap digunakake

Gedit… kanggo programer

Sawetara wektu kepungkur aku wis ngobrol babagan teks Sublime, editor teks sing lengkap banget, lan fungsine ....

Kerentanan ing Samba

Samba bisa ngidini panyerang nyebabake penolakan layanan. Kerentanan wis diumumake ing Samba sing bisa…

Sisih peteng Jawa

Aku wis nemokake artikel sing menarik, sumber kasebut yaiku DarkReading.com lan panulis Kelly jackson Higgins. Aku ninggalake kowe ...

Sinau Python: Bab 7

Kanthi akeh masalah, aku lali ora ngandhani yen bab 7 pandhuan sing apik wis kasedhiya ...

Kasedhiya Bluefish 2.2.0

Versi 2.2.0 salah sawijining editor HTML favoritku saiki wis dirilis kanthi warta menarik: Bluefish. Bluefish 2.2.0 yaiku ...

Sinau Program ing Python: Bab 6

Sawise sawetara dina Slasa sing ora ana, kita wis duwe cicilan kaping enem pandhuan sing paling apik sing diwenehake Maestrosdelweb kanggo sinau ...