Pungkasan sawise pirang-pirang taun, versi Alpha PlayOnLinux 5.0

PlayOnLinux

Lan apik sawise sawetara taun disimpen ing tutup lan ora ngerteni akeh pangguna piranti lunak gedhe iki manawa proyek kasebut dihentikan, dibatalake utawa ditinggalake, nanging dheweke mung terus nampa pitulung ing forum.

Pengumuman versi alfa saka POL teka utawa luwih dikenal kanthi jeneng PlayOnLinux lan uga dina wingi versi alpha 5.0 iki diumumake liwat pernyataan ing situs web aplikasi.

Babagan PlayOnLinux

Kanggo pamiarsa sing anyar ing Linux utawa ora ngerti babagan proyek iki, aku bisa menehi katrangan manawa PlayOnLinux minangka front-end grafis gratis lan open source kanggo Anggur.

Ngidini pangguna Linux nginstal akeh game lan aplikasi komputer adhedhasar Windows kaya Microsoft Office (2000 nganti 2010), Steam, Photoshop lan akeh aplikasi liyane.

PlayOnLinux uga ngidini sampeyan nginstal piranti lunak adhedhasar Windows ing macem-macem drive virtual.

Iki tegese ora ana interaksi ing antarane macem-macem aplikasi sing sampeyan instal.

Dadi, yen ana sing kurang pas, sampeyan ngerti ora bakal mengaruhi barang-barang sampeyan kabeh lan bisa instal kanthi gampang nyopot drive virtual.

Nginstal game lan aplikasi liwat Anggur bisa dadi angel kanggo pemula.

Iki Panggunaan PlayOnLinux dianjurake amarga bisa ngrampungake kanthi menehi antarmuka sing luwih gampang, sing mung kanthi sawetara klik bakal ngidini sampeyan nginstal aplikasi lan game Windows kanthi gampang ing Linux.

Kanthi tembung liyane, kabeh kerumitan Anggur didhelikake kanthi gawan ing PlayOnLinux lan kanthi otomatis nginstal instalasi piranti lunak lan game sing kompatibel.

Saiki PlayOnLinux tetep ing versi stabil 4.2.12 sing wis suwe lan kaya sing kasebut ing wiwitan artikel alpha versi 5.0 sing lagi dienggo pirang-pirang taun wis dirilis.

Alfa anyar iki sing bakal polesan sajrone wektu lan bakal dadi sandhangan utama kanggo versi stabil PlayOnLinux 5.0 nganggep kompatibilitas sing luwih apik karo generasi anyar kertu grafis, game lan liya-liyane.

Apa Anyar ing PlayOnLinux 5.0 Alpha

phoenisis-5.0

Versi alpha PlayOnLinux 5.0 Alpha sing dirilis iki nampilake antarmuka panganggo sing wis dirancang maneh lan ngluncurake platform 'Phoenicis' sing anyar.

Phoenicis minangka piranti lunak sing wis ditulis ulang sing tujuane nyedhiyakake kabeh sumber daya PlayOnLinux 3 lan 4 (uga dikenal minangka Arietis).

Platform anyar iki didesentralisasi, Dhasar Git, lan nambah mekanisme skrip POL. Versi saiki PlayOnLinux 5.0 Alpha ndhukung udakara 135 game beda.

Ditambah maneh Pangembang PlayOnLinux uga riset virtualisasi lan / utawa teknologi kontainer kanggo mbantu nambah pengalaman game.

Kita uga bisa nyakup PlayOnLinux 5.0 Alpha 1 dirilis bebarengan karo versi PlayOnMac sing padha.

Sanajan ora ana liyane sing bisa disorot ing PlayOnLinux versi alfa anyar.

Uga ana kabar anyar yen Steam nggarap lapisan kompatibilitas Anggur karo tukang game Steam Play / Proton lan Lutris kepengin ngerti kepiye cara main ing Linux.

Sanajan ing sisih liya PlayOnLinux ora mung kanggo mbukak game Windows ing Linux, sing bakal katon bakal kompatibilitas luwih apik karo macem-macem program sing isih ora bisa ditindakake karo POL ing Linux.

Sauntara pangembang PlayOnLinux / PlayOnMac terus kanthi tenang ngupayakake sawetara perbaikan sing apik.

Dheweke negesake ing pernyataan kasebut manawa POL 5.0 isih durung rampung, amarga padha duwe kekuwatan kanggo nggawe platform pangembangan Anggur sing solid kanthi nggunakake solusi virtualisasi lan / utawa kontainerisasi modern.

Download versi Alpha saka PlayOnLinux 5.0

Kanggo sampeyan sing pengin ngerti rilis anyar iki lan apa sing dikembangake para pangembang kanggo kalebu lan modifikasi ing POL uga mbantu ndeteksi kesalahan.

Sampeyan bisa mbukak link ing ngisor iki supaya sampeyan bisa entuk paket binar kanggo instalasi. Link kanggo ndownload binar PlayOnLinux alpha 5.0 iki


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jose Luis Perales ngandika

    apa kabar apik

  2.   robinho ngandika

    Ayo padha ndeleng kepiye kahanan, supaya ora nyoba maneh.