Repositori tips

Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake dhaptar kanthi tips sing wis diterbitake ing SakaLinux diatur dening urutan abjad, uga artikel liyane sing narik minat.

================== Umum ==================

Blueman: atur piranti Bluetooth sampeyan.
Capture desktop sampeyan ing gif karo byzanz.
Klik tengen kirim lampiran karo thunderbird ing KDE.
Kepiye cara mbukak file mht mung ing 3 langkah?
Kepiye cara ngatasi masalah touchpad ing LMDE?
Kepiye cara mbusak Dokumen Anyar ing Unity?
Kepiye cara nginstal Archlinux nggunakake piranti USB?
Kepiye cara nginstal Xfce ing Archlinux?
Kepiye cara masang piranti usb lan cdrom ing PCManFM karo pangguna?
Cara nggawe sandhi Grub2?
Kepiye nampa situs web liwat email?
Bandhingake file utawa direktori karo Meld.
Sinau kanthi Xfce kanthi pitulung sampeyan.
Nggawe browser file kanggo Thunar with Zenity.
Gawe LiveUSB nganggo terminal.
Kotak perintah kanggo sawetara distro GNU / Linux.
Jalanake Google Chrome ing CentOS 6.
Pandhuan instalasi kanggo kertu Nvidia ing LMDE.
Impor email Thunderbird menyang Kmail.
Tansah diwiwiti karo Gnome Shell ing ubuntu 11 10
Instal KahelOS
Instal KahelOS saka USB
Instal paket saka kode sumber
Chromium tetep dianyari ing Debian lan Ubuntu.
Sampeyan ora duwe internet sinau babagan njupuk repositori menyang omah.
Ngoptimalake wiwitan gnulinux kanthi e4rat.
Instalasi kirim KahelOS
Ngurangi lambang ing tampilan aplikasi ing Gnome Shell.
Wiwiti maneh pc kanthi aman yen distro macet.
Silenteye ndhelikake siji file ing file liyane.
Solusi kesalahan ora bisa mbukak tampilan 0: 0.
Ndandani kacilakan nalika mbukak menu aplikasi ing Xfce.
Ngatasi kabeh masalah karo touchpad.
Tips sawise ngowahi kabeh ing sawijining papan.
Tips milih distribusi GNU / Linux.
Tips kanggo ngatasi kesalahan ing windows ing Xfce.
Nggunakake pinning apt ing Debian.
Gunakake proxy ing Openbox, Fluxbox, LXDE, Xfce lan liya-liyane.
Nggunakake maneh eth0 ing LMDE.

================== Administrasi ==================

Nambah kapasitas pangguna ing Zentyal Ebox lawas.
Ganti tembung sandhi ing Debian / LMDE.
Kepiye cara ndandani kesalahan ddkg peringatan ldconfig ing Tes Debian?
Kepiye cara nggunakake proxy ing Turpial karo LMDE Xfce?
Sijine proksi global ing LMDE Xfce.
Kaos kaki proxy ing KDE.
Apa sing kudu ditindakake supaya Zarafa ora ngatur pangiriman surat ing Zentyal.
SSH tanpa sandhi mung 3 langkah.

=================== Terminal ==================

5 trik video lan swara nganggo ffmpeg mencoder.
Sinau nindakake tanpa lingkungan grafis.
Kepiye cara ngowahi mdf dadi iso?
Kepiye cara nginstal paket LMDE ing 3 detik?
Kepiye cara entuk jinis mikroprosesor saka terminal?
Kepiye ngerti nalika nginstal Linux?
Kanthi terminal: Kalender lan Kal
Kanthi terminal: ngganti resolusi monitor.
Kanthi terminal: printah dhasar ing gnulinux.
Kanthi terminal: ukuran lan printah papan.
Kanthi terminal: kompres file decompress.
Kanthi terminal: ngrungokake musik nganggo mplayer.
Kanthi terminal: ngrungokake musik nganggo vlc.
Kanthi terminal: Finch klien olahpesen cepet.
Kanthi terminal: format memori usb.
Kanthi terminal: nambah tampilan konsol.
Kanthi terminal: Newsbeuter maca rss sampeyan kanthi konsol.
Kanthi terminal: ndhelikake siji file ing file liyane.
Nggawe alias ing gnulinux.
Temokake manawa sampeyan bisa nggunakake Unity 3d kanthi kompiz.
Jalanake aplikasi grafis sanajan ing pc liyane minangka pangguna liyane.
Wiwiti maneh pc kanthi aman yen distro macet.
Nyorot kode Python ing nano
Skrip kanggo miwiti maneh sesi ing Xfce.
Tips ndownload rss saka desdelinux ing terminal.
Bisa nganggo runlevels kanthi cara semi-grafis.

================== Kustomisasi ==================

Ganti Splash Amarok liyane.
Trabasan keyboard kanggo Gnome Shell.
Ganti tampilan grub kanthi tema Oxygen Grub2.
Ganti lambang folder kita ing Gnome.
Kepiye cara ngatur lan ngatur wallpaper kanthi lengkap ing KDE?
Kepiye cara nginstal ambianceradiance ing LMDE?
Kepiye cara nampilake awalan http ing Firefox 7?
Instalasi lan kustomisasi Debian kde.
Dialog salinan KDE 4 kaya ing KDE 3.
Setel tema kursor menyang Xfce.
Ubah tampilan gnome nganggo Gnome Color Chooser.
Modifikasi agen pangguna Opera ing njaba sing biasa.
Ubah Turpial kanggo nyambung menyang DL.NET.
Ubah Turpial supaya bisa nyambung menyang statusnet.
Cara liya kanggo ngganti agen pangguna Chromium.
Ngatur menu sampeyan ing LXDE sanajan Xfce nganggo LXMed.
Ganti panel Xfce nganggo Tint2

Tips babagan cara ngganti agen pangguna Chromium.
Tips babagan cara ngganti agen pangguna Firefox.
Tips carane nggawe Xfce katon padha karo KDE.
Tips ngganti panel ing Gnome2.
Gunakake proksi ing Chromium / Chrome.
Wallpaper beda desktop KDE.

================== Grafik ==================

Kepiye cara nggawe efek bayangan karo Gimp?
Gawe bingkai nganggo Gimp
Gawe tombol web 3D nganggo Gimp
Gawe userbar animasi nganggo Gimp
Gawe tema Plasma kanthi 8 langkah

================== Swara ===================

Ndandani ora ana swara ing LMMS

================== Distribusi ==================

Kepiye cara boot Ubuntu ing mode teks?
Apa sing aku lakoni sawise nginstal LMDE Xfce.
Bagéan kaping papat LMDE entuk performa.
Pandhuan LMDE revisi pisanan.
Pandhuan kanggo ngatur Linux Mint LXDE.
Pérangan pisanan LMDE instalasi kanthi lengkap.
Pérangan Kaloro nganyari sistem LMDE sing jero.
Bagean katelu LMDE ngoptimalake luwih akeh.
Tips kanggo MATE lan MGSE ing Linux Mint 12.
Cara nginstal ArchLinux