Samsung ngenalake Dompet lan ndeleng Passbook Apple

Samsung-Dompet

Samsung wis nampilake aplikasi Dompet sing anyar ing MWC, sing akeh mirip karo Apple Passbook. Kanggo wong sing padha. Dompet, uga Passbook, ngidini pangguna nyimpen lan memusat tiket, tiket pesawat lan kupon ing sak papan. Uga kaya Passbook, duwe notifikasi push lokasi lan adhedhasar wektu kanggo ngelingake pangguna nalika bisa nggunakake diskon utawa kertu tartamtu ing toko.

Pangguna bisa mbukak kupon lan nggunakake barcode kanggo mindhai ing terminal pembayaran ing toko.

Ora mung ing fungsi kasebut, Wallet meh podho karo Passbook. Desain kasebut jelas "terinspirasi" karo aplikasi Apple. Deleng, contone, nggunakake warna lambang kertu biru, kuning lan ijo. Kertu biru yaiku "go" ing sisih ndhuwur, kuning lan ijo ing sisih sing ora ana potongan, ing Wallet uga ing Passbook. Kebetulan?

dompet samsung 1 Oalah, Samsung duwe lengan ndhuwur: NFC. Nalika Apple ing Passbook ora nawakake pilihan pambayaran (iPhone ora duwe NFC), kaya Google Wallet, Samsung bubar ngumumake kemitraan karo Visa kanggo nawakake layanan iki ing ponsel cerdas mbesuk.

Iki tegese Samsung bisa nyedhiyakake paling apik ing Wallet lan sing paling apik ing Passbook ing piranti kasebut. Diilhami utawa ora dening pesaing, fitur sing bakal ditampa kanthi apik dening pangguna.

para dompetSamsung wis kerja sama karo perusahaan kayata Walgreens, Belly, Major League Baseball Advanced Media, Expedia, Booking.com, Hotels.com, lan Lufthans. Cetha manawa layanan kasebut wiwitane bakal dituju kanggo wong Amerika, nanging suwe-suwe uga kudu tekan pasar liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.