Subor Z + konsol game Tionghoa anyar kanthi teknologi AMD

Subor Z +

Subor Z + minangka konsol game Tionghoa anyar sing tujuane nglawan langsung nglawan Sony PS4 Pro, Microsoft Xbox One X lan Nintendo Switch. Paling ora hardware lan fitur sing bakal dingerteni babagan stasiun game video anyar iki kayane. Tukang game mesthi ngati-ati banget karo gerakan Subor Z +, sanajan bisa uga dadi kaya mesin Valve's Steam Machine, sing wiwitane rame lan pungkasane mati ...

Subor Z + duwe sawetara ciri sing padha karo konsol sing ana, contone, fisiognomi padha karo mesin Uap, yaiku meh Pc game video dikemas ing kothak kaya konsol game. Ngono, iki bakal bisa digunakake karo sistem operasi Windows 10 IoT Enterprise Edition, sing miturut pendapatku bisa uga duwe watesan, nanging aja kuwatir, amarga aku duwe kabar apik kanggo pangguna Linux. Kanthi iki, udakara 4 TFLOPS sing bakal digayuh, meh padha karo Sony sing tekan 4.2 lan kurang saka 6 Microsoft.

AMD ngupayakake nggawe SoC semi-adat sing nggabungake CPU Ryzen kotak-inti khusus kanggo Zhogshan. Core Zen bakal mlaku ing 3Ghz kanthi 24-CU Radeon Vega kanggo GPU sing mlaku ing 1.3Ghz lan karo 8GB GDDR5. SoC sing ora meri ing PS4 utawa Xbox One, lan ngluwihi Nintendo. Didhasarake ing mikroarkitektur Zen, dibandhingake karo mikroarkitektur lawas liyane saka para pesaing, dheweke menehi kinerja apik, kalebu bandwidth kerja sing apik.

Sampeyan uga bakal duwe 128GB SSD utawa nganti 1TB opsional, WIFI, Bluetooth 4.1, papat 3.0 lan rong 2.0 port, HDMI 2.0, 4K, Controller Subor minangka prentah, konsumsi sing sithik banget () 0w) lan disipasi panas sing kurang dibandhingake karo para pesainge , desain ultra-tipis, kemungkinan kanggo VR, katalog game video sing kompatibel lan Judhul AAA eksklusif kanggo dheweke, lan rega sing kira-kira udakara $ 732. Lan kabar apik kanggo linuxer? Dadi, amarga driver sing dideleng saka AMD lan perangkat keras liyane, gampang banget nginstal distro Linux (lan mesthine SteamOS) utawa malah ing dualboot supaya bisa nikmati kanthi bebas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   wcd6 ngandika

    Iki minangka cathetan paling ala sing dakwaca, ora ngomong babagan piranti lunak gratis, utawa piranti lunak open source, utawa teknologi gratis, utawa Linux. Pancen ora ana gandhengane karo situs lan / utawa jenenge.

    Yen AMD nindakake apa-apa kanggo Linux kaya sing sampeyan wenehake ing cathetan, sing pertama sing kudu dingerteni utawa dilaporake yaiku kompatibilitas karo sing durung kedadeyan.

    1.    Isaac ngandika

      Kaping pisanan, driver AMD kanggo Linux kasedhiya. AMD duwe karyawan sing khusus kanggo pangembangan driver Linux lan uga wong sing nyumbang kanggo kernel, yen sampeyan ora ngerti ... Aku ora mikir manawa perusahaan liyane kaya Intel utawa NVIDIA entuk luwih akeh ... (sanajan anggaran luwih akeh tinimbang AMD). Lan aku kepenak ngerti manawa bakal ana konsol game video anyar sing bakal nginstal Linux, lan luwih-luwih yen kita ngelingi yen Valve katon kaya nggawe lapisan kompatibilitas supaya bisa nginstal game video Microsoft Windows ing Linux ...

      Jinis komentar kasebut ora nyenengake, ora menehi kontribusi apa-apa. Kritik konstruktif iku apik, dakkira iki ...