Telegram nilar platform blockchain "TON"

TON

Pavel Durov ngumumake rampung proyek kasebut kanggo ngembangake platform TON lan Gram cryptocurrency amarga ora bisa kerja miturut larangan dikenalake dening Komisi Sekuritas lan Bursa Amerika Serikat (SEC) lan saliyane Partisipasi Telegram ing pangembangan TON ditundha kabeh.

Ing woro-woro babagan langganan proyek, Pavel Durov nuduhake kaya ing ngisor iki:

Sayange, pengadilan ing Amerika Serikat nahan TON. Piye carane Bayangake, sawetara wong nglumpukake dhuwit kanggo nggawe tambang emas banjur dibagi emas sing didol. Banjur ana hakim teka lan ujar marang tukang tambang: "Akeh wong sing nandur modal ing tambang emas amarga padha golek bathi. Lan dheweke ora pengin emas kasebut kanggo awake dhewe, dheweke pengin adol karo wong liya. Mula, sampeyan ora oleh menehi mas.

Sedih, hakim Amerika Serikat bener babagan siji perkara: Kita ing njaba Amerika Serikat bisa milih presiden lan milih parlemen, nanging kita isih gumantung karo Amerika Serikat babagan finansial lan teknologi ( untunge ora ana kopi).

Amerika Serikat bisa nggunakake kontrol liwat dolar lan sistem finansial global kanggo nutup bank utawa akun bank ing jagad iki. Sampeyan bisa nggunakake kontrol liwat Apple lan Google kanggo mbusak aplikasi saka App Store lan Google Play. Dadi, bener, negara liya ora duwe kedaulatan penuh babagan apa sing diidini ing wilayah kasebut. Sayange, kita, 96% pedunung ing donya sing manggon ing papan liya, gumantung karo sing nggawe keputusan sing dipilih dening 4% sing manggon ing Amerika Serikat.

Luwih saka $ 1.7 milyar dialokasikan kanggo pangembangan TON investasi kanggo nggawe platform, Nanging Komisi Sekuritas AS nganggep adol token digital Gram ilegalamarga kabeh unit cryptocurrency Gram ditanggepi sekaligus lan disebarake ing antarane investor lan dana stabilisasi, tinimbang dibentuk sajrone pertambangan.

Komisi negesake manawa, kanthi organisasi kasebut, Gram kaiket karo undang-undang sekuritas sing ana lan masalah Gram mbutuhake registrasi karo pejabat pangaturan sing cocog. Ditulis manawa Telegram ngupayakake entuk bathi saka penawaran umum tanpa netepi aturan sing diwujudake kanggo pambocoran informasi sing tujuane nglindhungi investor: sekuritas kasebut ora bakal mandheg mung amarga diwenehi kriptografi utawa token digital.

Saka dana sing diinvestasikan dening investor kanggo pangembangan platform, 28% wis ngentekake, nanging Telegram siyap ngasilake 72% jumlah sing diinvestasikan menyang investor AS.

Kanggo investor saka negara liya, kajaba ngasilake 72%, Dheweke ditawani pilihan kanggo nyedhiyakake dana kanthi kredit kanthi ngasilake 110% ing taun ngarep. Sawetara investor pengin nggawe klompok kanggo ngajokake tuntutan hukum marang Durov, amarga miturut panemune, ora kabeh kesempatan digunakake kanggo ngrampungake kahanan kasebut.

Sanajan wis sawetara dina kepungkur, pangguna sing kasengsem nggawe proyek TON Gratis (sing diadegake kanthi tujuan kanggo terus ngrampungake platform mbukak TON) dheweke mutusake njaga infrastruktur lan nggawe layanan adhedhasar. Proyek kasebut bakal dikembangake dening Komunitas TON Gratis, gabung karo TON Labs, Dokia Capital lan Bitscale Capital, uga ijol-ijolan cryptocurrency Kuna lan CEX.IO.

Token Crystal TON bakal dikirim gratis kanggo peserta proyek (Cryptocurrency Gram ora bakal digunakake): 85% token bakal disebarake kanggo pangguna kanggo narik kawigaten para peserta anyar, 10% bakal disebarake menyang pangembang lan 5% menyang validator.

Miturut Durov, dheweke kudu ati-atiamarga dheweke ora ana gandhengane karo Telegram, lan ora ana anggota tim Telegram sing melu. Durov ora nyaranake dipercaya dhuwit lan data ing proyek sing padha, luwih-luwih yen ngapusi jeneng lan merek Telegram.

sumber: https://te.legra.ph


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Alison ngandika

    Warta sing ora apik, swarane menarik banget, apike kudu ditinggal. Aku mikir manawa ora ngetrapake peraturan, luwih becik nggunakake panggunaan kasebut. Yen panggunaan luwih disedhiyakake, luwih becik. Bisa uga btc, et utawa cryptocurrency sing ora pati tradisional kaya https://www.mintme.com