VirtualBox 7.0 Beta 1: Versi beta pisanan saiki kasedhiya!

VirtualBox 7.0 Beta 1: Versi beta pisanan saiki kasedhiya!

VirtualBox 7.0 Beta 1: Versi beta pisanan saiki kasedhiya!

Sawetara dina kepungkur, kita ngomong babagan pengumuman anyar babagan peluncuran sing anyar rilis pangopènan VirtualBox 6.1.38 lan kita ngrembug kabar sampeyan. Nalika dina iki, kita bakal ngomong babagan woro-woro anyar babagan peluncuran beta pisanan saka mangsa Oracle VM VirtualBox 7 seriyaiku "VirtualBox 7.0 Beta 1".

Elinga yen iki versi beta ditawakake Oracle, khusus kanggo ngidini Panjenengan pelanggan lan mitra (pangguna), cobanen kemampuan anyar sadurunge versi stabil saka VirtualBox umume kasedhiya. Dadi temenan padha ora dienggo ing lingkungan pembangunan utawa produksinanging saka eksperimen.

VirtualBox 6.1.38: Versi pangopènan anyar dirilis

VirtualBox 6.1.38: Versi pangopènan anyar dirilis

Lan, sadurunge mlebu kanthi lengkap ing topik saiki, babagan novelty sing kalebu ing "VirtualBox 7.0 Beta 1", kita bakal ninggalake sawetara pranala menyang kiriman sing gegandhengan sadurunge kanggo maca mengko:

VirtualBox 6.1.38: Versi pangopènan anyar dirilis
Artikel sing gegandhengan:
VirtualBox 6.1.38: Versi pangopènan anyar dirilis

VirtualBox
Artikel sing gegandhengan:
VirtualBox 6.1 saiki ora kasedhiya, kasedhiya karo dhukungan kernel Linux 5.4, puter maneh video sing luwih cepet lan liya-liyane

VirtualBox 7.0 Beta 1: Tampilan pisanan ing seri 7 anyar

VirtualBox 7.0 Beta 1: Tampilan pisanan ing seri 7 anyar

Apa Anyar ing VirtualBox 7.0 Beta 1

Versi iki kalebu akeh dandan anyar, Nanging, ing ngisor iki kita bakal nuduhake a top 10 sing kita nimbang sing utama:

  1. Nawakake tampilan visual sing dianyari lan luwih nyenengake.
  2. Iki ngidini enkripsi lengkap VM, liwat antarmuka baris perintah (CLI).
  3. Nambah pengalaman 3D sing ditingkatake kanggo VM, kalebu dhukungan kanggo teknologi DirectX 11 lan OpenGL.
  4. Kalebu dhukungan IOMMU lan EPT sing luwih dhuwur ing ndhuwur VM bersarang, kanggo pengalaman sing luwih apik ing host Microsoft Windows.
  5. Iki nggabungake alat sing padha karo "ndhuwur" Linux kanggo nambah tingkat pengawasan panggunaan CPU lan RAM saben VM aktif.
  6. Babagan penanganan audio, saiki bakal nggunakake Vorbis minangka format audio standar kanggo wadhah WebM. Lan, Opus ora bakal digunakake maneh.
  7. Nambahake subcommand "waitrunlevel" menyang Kontrol Host Tamu supaya bisa
    ngenteni tamu tekan runlevel tartamtu.
  8. Nambah dhukungan resmi kanggo Windows 11, ngrampungake masalah sing ana nalika nginstal Windows 11 ing versi VirtualBox sadurunge, sing ana gandhengane karo tahap verifikasi kompatibilitas hardware.
  9. Uga, nambah dhukungan kanggo konfigurasi sing ora dijaga ing sistem operasi Windows. Sanajan, iku uga ngijini sampeyan kanggo skip instalasi unattended dening mriksa kothak ing kaca pisanan setelan.
  10. Pungkasan, babagan manajemen host, ngetrapake dhukungan awal kanggo nganyari otomatis tambahan host kanggo tamu Linux. Kajaba iku, nindakake kemampuan kanggo ngenteni lan / utawa urip maneh host nalika nganyari digawe. Tambahan Tamu liwat VBoxManage.

Sinau luwih lengkap babagan VirtualBox 7.0 beta 1

informasi luwih lengkap

Ya sawetara utawa kabeh novelties iki saka VirtualBox 7.0 Beta 1 sampeyan wis disenengi utawa wis menarik, sampeyan bisa ngakses VirtualBox Test Builds bagean (Tes VirtualBox dibangun) lan nerusake ngundhuh, kanggo miwiti nyoba tanpa wektu tundha.

Uga, elinga sanajan Oracle mung nambah siap (operasional) fitur lan ndandani kanggo versi test iki, njamin stabilitas ing tingkat sing padha karo versi resmi, iku paling apik ora digunakake kanthi definitif ing lingkungan kerja nyata.

Nalika, kanggo informasi luwih lengkap babagan VirtualBox 7.0 Beta 1 Kita ninggalake pranala ing ngisor iki:

Potret layar

Screenshot 1

Screenshot 2

Screenshot 3

Screenshot 4 Screenshot 5

Virtualbox: Ngerti kanthi jero babagan cara nggunakake aplikasi iki
Artikel sing gegandhengan:
Virtualbox: Ngerti kanthi jero babagan cara nggunakake aplikasi iki
VirtualBox
Artikel sing gegandhengan:
Versi anyar VirtualBox 6.0 wis dirilis kanthi perbaikan anyar

Roundup: Posting spanduk 2021

Resumen

Ing cendhak, Oracle karo versi anyar iki "VirtualBox 7.0 Beta 1" Bakal njupuk lompatan visual lan teknis sing signifikan, sing mesthi bakal ditampa kanthi apik dening kabeh pangguna saiki. Lan wiwit akeh Penggemar IT lan Computing padha biasane nggunakake program iki ora resmi utawa ing ngarep, kanggo nyoba akeh Sistem Operasi, utamane Distribusi GNU / Linux, mesthine versi anyar iki bakal menehi kemungkinan panggunaan anyar.

Yen sampeyan seneng kiriman iki, manawa sampeyan menehi komentar lan enggo bareng karo wong liya. Lan elinga, ngunjungi kita «miwiti kaca» kanggo nggoleki warta liyane, uga gabung karo saluran resmi Telegram saka DesdeLinux, Kulon grup kanggo informasi luwih lengkap babagan topik dina iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.