MyGNUHealth PHR: Апликација за историја на лично здравје на ГНУ / ЗДРАВЈЕ

MyGNUHealth PHR: Апликација за историја на лично здравје на ГНУ / ЗДРАВЈЕ

Во некои минати можности, ние се осврнавме на важноста, корисноста и придонесите на слободниот софтвер, софтвер со отворен код и GNU / Linux во материјата ...