212 статии за вино

Шишиња: Алтернативна апликација за лесно управување со виното

Шишиња: Алтернативна апликација за лесно управување со виното

Иако многу корисници на GNU/Linux (Linuxeros) претпочитаат да ги држат своите оперативни системи слободни и отворени, подалеку од какви било сопственички, затворени и комерцијални апликации, обично има…

CrossOver 20.0 пристигнува врз основа на Вино 5, поддршка за Chrome OS, поголема поддршка за Linux и многу повеќе

Неодамна, развивачите на Codeweavers ја објавија новата верзија на нивниот производ „CrossOver 20.0“ верзија со која можат да се пофалат ...