Луис Лопез

Програмер кој ужива во Linux и неговите дистрибуции, толку многу што стана нешто основно за мојот ден за ден. Кога и да излезе нова дистрибуција базирана на Linux, едвај чекам да го испробам и темелно да го запознам.