Петерчеко

Отфрлање на мојот Red Hat Enterprise Linux со Gnome-Shell на моите машини: Д. Ивеам во Чешка и во Шпанија живеев 17 години. Јас сум официјално Debian консултант, соработник и соработник на Red Hat и SUSE.