Роџерг70

Јас сум поранешен windowsero, желен да научам за GNU / Linux. Во моментов со Linux Mint 16, учење питон, HTML, итн ... Не ми допирајте ги веб-страниците!

Роџергм70 има напишано 6 статии од септември 2013 година