Санхусофт

Јас сум fanубител на слободен софтвер и давам се од себе за да ја промовирам неговата употреба. Јас сум lубител на музиката и технологијата. Бидејќи го запознав Arch Linux, тоа е моето омилено дистрибуција на GNU / Linux.